Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei zile de film pentru elevii de gimnaziu. Care este programul proiectiilor

Adevărul Adevărul,
Trei zile de film pentru elevii de gimnaziu. Care este programul proiectiilor

Pe parcursul a trei zile de sambata succesive, elevii de gimnaziu vor putea urmari o serie de filme special alese pentru varsta lor, in cadrul proiectului Tenaris Cinejunior. continuă pe Adevărul

Care este tara cu cei mai multi fumatori? Unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii a aratat, in cadrul unor statistici din 2015, care este prevalenta procentuala a fumatului in randul barbatilor cu varsta de minimum 15 ani, pentru fiecare tara.

Detalii incredibile din sala de judecata. De ce nu s-a prezentat Alina Bica la procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale

Alina Bica nu a fost prezenta nici marti la termenul din procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale. Avocatul fostei sefe DIICOT a aratat ca starea de sanatate nu-i permite sa plece din.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

Business report:Care este noutatea din acest an a programului Prima Casa;Pensiile romanesti, pe harta globala a revizuirii sistemelor publice, sub presiunea crizei demografice;Dupa autostrada demolata dupa deschidere, statul sufla si in iaurt

Scrisori SOS trimise de mediul de afaceri catre institutiile statului: Reformati ANAF. Organizatiile membre ale Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) cer imperios guvernului ca reforma ANAF sa devina una dintre prioritatile zero ale. Harta viitoarelor statii de alimentare a masinilor electrice din Romania. Unde spune Guvernul ca vor fi puse benzinariile electrice. Peste doar trei ani, in Romania vor fi cel putin 1. 000 de puncte de alimentare a masinilor cu.

Moarte tragica pentru un copil de trei ani, dupa ce ambulanta in care se afla a fost lovita puternic de un sofer beat

Moarte tragica pentru un copil care se afla intr-o ambulanta. Micutula murit, dupa ce autovehiculul in care se afla a fost lovit puternic de un sofer beat. Decesul copilului de numai trei ani a fost decl.

Reincepe Programul Prima Casa. Care este noutatea din acest an

Fondurile alocate programului Prima Casa sunt in scadere, dar acesta va mai functiona cativa ani, fiind lansat spre deblocarea creditelor pentru achizitia de locuinte, a declarat directorul Fondului.

Ludovic Orban o apara pe Kovesi. O campanie de denigrare care este condusa in mod profesionist. Ce spune liderul PNL despre revocarea sefei DNA

Liderul PNL, Ludovic Orban, sare in apararea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. El a avut numai cuvinte de lauda pentru Kovesi, dupa conferinta-maraton sustinuta de aceasta.

Care este animalul asociat spiritului tau si ce semnificatie are pentru tine, in functie de zodia ta

Animalul asociat Spiritului. Astrologia exista de mii de ani. Stramosii nostri se uitau in stele pentru a descifra tainele ascunse ale vietilor noastre, personalitatii si viitorului. Ei credeau ca absolut orice vrem sa.

Descinderi ale politistilor in cinci judete intr-un dosar de evaziune fiscala: Care este prejudiciul

Este alerta in Dambovita, unde politistii fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de infractiuni economice, informeaza Agerpres, citand un comunicat de presa al.

Care este, de fapt, cel mai sigur loc intr-un autocar

Se spune ca autocarele sunt mai sigure decat masinile datorita vitezei reduse cu care se deplaseaza si a faptului ca sunt mai mari. La aceste doua argumente se adauga si faptul ca sunt conduse de soferi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )