Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al Treilea Razboi Mondial este IMINENT! Hackerii Anonymous, un nou mesaj pentru cetatenii lumii, pe fondul situatiei tensionate dintre SUA si Rusia (VIDEO)

B1 B1,
Al Treilea Razboi Mondial este IMINENT! Hackerii Anonymous, un nou mesaj pentru cetatenii lumii, pe fondul situatiei tensionate dintre SUA si Rusia (VIDEO)

Hackerii de la Anynomous au transmis un nou mesaj catre cetatenii lumii in contextul tensiunilor dintre Statele Unite ale Americii si Rusia asupra situatiei din Siria. Hackerii celebrei. continuă pe B1

Al treilea Razboi Mondial, al doilea Razboi Rece? Isteria belicoasa a Moscovei ca tactica de negociere

De la ziare, analize in reviste de specialitate si dezbateri academice, intregul spatiu public occidental a explodat in argumente si mesaje privind apropierea, ba chiar declansarea de catre Rusia, in Siria, a celui de-al treilea Razboi Mondial, sau macar al celui de-al doilea Razboi Rece, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Povestea incredibila de viata a celui mai batran gorjean: a fost ranit in Al Doilea Razboi Mondial cazand prizonier la rusi

Alexandru Tundrea este cel mai batran gorjean. Acesta s-a nascut in anul 1910 si a atins varsta de 105 ani. Alexandru Tundrea a luptat pe front impotriva rusilor in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a fost ranit si a cazut prizonier. A trecut in mai multe randuri pe langa moarte, dar a reusit sa supravietuiasca.

Cum au reusit romanii sa-si impresioneze pana si adversarii in Primul Razboi Mondial. Cele mai eroice si nebunesti atacuri ale armatei romane

In Primul Razboi Mondial, cavaleristii romani s-au acoperit de glorie. in urma a doua asalturi eroice si extreme in acelasi timp, luptatorii calare au reusit sa castige pana si respectul armatei adverse. Cateva sute de cavaleristi inarmati cu sabii si lanci au sarjat in fata mitralierelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )