Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca Gigi Becali va fi eliberat temporar, pentru trei luni

B1 B1,
Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca Gigi Becali va fi eliberat temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si. continuă pe B1

Gigi Becali afla miercuri daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, urmand sa judece si.

Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi liber in urmatoarele trei luni.

Omul de afaceri Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni, relateaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti se pronunta in cazul cererii lui Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare, primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu cea din Valiza. Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 .

Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei depusa de Gigi Becali

Zi importanta pentru Gigi Becali. Finantatorul Stelei ar putea fi eliberat luni. Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea de intrerupere a pedepsei cu trei luni, depusa de latifundiarul din Pipera. Mihaela.

VIDEO Judecarea cererii de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali, amanata pentru miercuri

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Avocatii omului de afaceri au cerut intreruperea pedepsei pentru trei luni - maximul prevazut de lege - pentru ca Gigi Becali sa isi poata continua afacerile, sa isi intretina familia si sa poata finanta in continuare Clubul Steaua, a aratat Bogdan Barbuceanu, unul dintre aparatorii sai. UPDATE ora 14:28 Instanta a decis sa amane pentru miercuri judecarea cererii de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali.

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Avocatii omului de afaceri au cerut intreruperea pedepsei pentru trei luni - maximul prevazut de lege - pentru ca Gigi Becali sa isi poata continua afacerile, sa isi intretina familia si sa poata finanta in continuare Clubul Steaua, a aratat Bogdan Barbuceanu, unul dintre aparatorii sai.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei va fi judecata luni de Tribunalul Bucuresti

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei va fi judecata luni de Tribunalul Bucuresti. Motivele pentru care latifundiarul din Pipera vrea in libertate sunt acelea de a-si intretine familia si pentru a putea finanta in continuare echipa Steaua Bucuresti. Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013 la trei ani de inchisoare in dosarul Schimbul de terenuri, momentan fiind incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Tribunalul Bucuresti judeca luni cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Omul de afaceri este in inchisoare din data de 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, discutata astazi la Tribunalul Bucuresti

Zi importanta pentru Gigi Becali. Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati astazi sa discute cererea latifundiarului de intrerupere pentru trei luni a pedepsei cu inchisoarea. Motivele pentru care finantatorul Stelei vrea in libertate sunt acelea de a-si intretine familia si de a-si pune in ordine afacerile.

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, discutata astazi de judecatorii Tribunalului Bucuresti

Zi importanta pentru Gigi Becali. Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati astazi sa discute cererea latifundiarului de intrerupere pentru trei luni a pedepsei cu inchisoarea. Motivele pentru care finantatorul Stelei vrea in libertate sunt acelea de a-si intretine familia si de a-si pune in ordine afacerile. Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul Schimbul de terenuri, fiind incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Avocatii lui Gigi Becali au cerut ca sedinta de luni sa fie una secreta: Ar afecta viata intima a acestuia

Avocatii lui Gigi Becali au cerut, luni, ca sedinta de la Tribunalul Bucuresti sa fie una secreta, motivand ca ar afecta viata intima a acestuia, relateaza B1 TV. Dupa ce, in urma cu cateva zile, Becali a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )