Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

B1 B1,
Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su. continuă pe B1

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta.

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

Locurile in care ai cele mai mari sanse sa-ti intalnesti perechea

Oamenii singuri se plang adesea ca le este greu sa-si gaseasca jumatatea pentru ca nu au unde sa o intalneasca. in functie de inclinatie si de genul de relatie pe care si-o doresc, exista cateva locuri in care sansele de a intalni pe cineva sunt mai mari.

TOP 100 cele mai bune carti din toate timpurile

Editorii Norwegian Book Clubs, impreuna cu Instititutul Nobel din Norvegia, au efectuat un sondaj asupra a o suta de autori din 54 de tari cu privire la cele mai bune si de referinta carti din literatura universala, scrie The Guardian. Printre autorii chestionati au fost Milan Kundera, Seamus Heaney, Salman Rushdie, John Irving si Carlos Fuentes.

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis.

Mansarda de pe bloc, o afacere de peste 30 de milioane de euro. Un Carpaci, printre cei mai mari dezvoltatori din domeniu

Una din cele mai tari afaceri ale ultimilor ani in Timisoara este mansardarea blocurilor de patru etaje. Acolo unde nu au fost incidente, afacerea a fost avantajoasa pentru toti cei implicati: dezvoltatorul imobiliar, locatarii blocului si cei care au cumparat apartamente la mansarda.

TOP 10: Cei mai mari jucatori din economie intrati in insolventa in S1

Insolventa joaca un rol foarte important in intreg angrenajul economic romanesc. Nivelul sau evolutia insolventelor arata practic cat de sanatoasa este economia Romania, incotro se indreapta si ce se intampla cu acele societatile care au intrat in.

Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolata sau de bere, iar satisfactia sexuala se numara printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocosi angajati din lume.

FOTO Cele mai periculoase drumuri din lume urmate de copii in numele educatiei scolare

Spre fericirea unora si nefericirea altora, scoala incepe in doua saptamani. Este important de tinut minte, insa, faptul ca in unele colturi ale lumii, mersul la scoala este un lux pentru care copiii se lupta din greu.

OnePlus One va putea fi cumparat fara invitatie incepand din octombrie

OnePlus One este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android create vreodata. Totusi, telefonul high-end cu pret de dispozitiv mid-range a ajuns numai la cativa norocosi. Lucrurile se vor schimba din luna octombrie, scriu cei de la Geeky Gadgets. Daca pana acum OnePlus One putea fi cumparat numai pe baza de invitatie obtinuta fie prin concurs, fie de la cineva care a obtinut deja smartphone-ul), din octombrie toata lumea va putea pune mana pe el. Compania a declarat, intr-o discutie [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )