Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trucul de putini stiut! Iata cel mai simplu mod in care sa gasesti un smartphone pierdut sau furat

Antena3 Antena3,
Trucul de putini stiut! Iata cel mai simplu mod in care sa gasesti un smartphone pierdut sau furat

Socul de a-ti pierde telefonul este enorm, dar daca stii cum gasesti un telefon cu Android furat sau pierdut s-ar putea sa mai ai o sansa. Indiferent daca este vorba de un smartphone sau o tableta cu Android,. continuă pe Antena3

Cel mai simplu mod in care sa gasesti un telefon cu Android pierdut sau furat

Android, ca iOS, beneficiaza de o platforma pe care o poti folosi ca sa iti localizezi telefonul atunci cand e pierdut sau furat.

A murit cel mai trist urs polar din lume. Destinul tragic al ursului tinut captiv la 40 de grade Celsius

Un urs polar care a devenit cunoscut presei drept cel mai trist urs polar din lume a murit in cusca sa dintr-o gradina zoologica din Argentina. Arturo a fost fortat sa supravietuiasca.

Poate concura la categoria cel mai prost hot. Ce a facut un barbat dupa ce a jefuit o batrana

Un tanar de 24 de ani din Husi, judetul Vaslui, poate concura la categoria cel mai prost hot din Romania. Si asta pentru ca tanarul s-a laudat pe Facebook ca a jefuit o batrana si nu a fost prins de politisti. in plus, barbatul a dat detalii despre cum s-au petrecut faptele.

Cel mai sangeros atentat din Irak dupa eliminarea lui Saddam Hussein. Bilantul atacului terorist comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti

Bilantul atentatului comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti, potrivit unui anunt al Guvernului irakian, ceea ce il face cel mai sangeros atac terorist produs in Irak dupa inlaturarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein, in 2003, relateaza BBC News.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Huawei P9 lite e promovat drept cel mai bun smartphone mid-range

Huawei P8 lite s-a bucurat, anul trecut, de un succes rasunator, atat in Romania, cat si la nivel global. Chinezii incearca sa copieze succesul cu Huawei P9 lite, fratele mai mic al varfului de gama Huawei P9. Astfel, compania promoveaza modelul Huawei P9 lite drept cel mai bun smartphone pe segmentul mid-range. E pe buna [].

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Sectorul energetic, cel mai puternic afectat de coruptie

Sectorul energetic este cel in care conspiratia intre interesele straine si schemele infractionale ale cercurile de afaceri din Bulgaria se observa cel mai mult, a declarat ieri presedintele bulgar Rosen Plevneliev, potrivit Novinite, citat de surse din presa.

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )