Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trump este criticat dupa ce a salutat un general nord-coreean VIDEO

Adevărul Adevărul,
Trump este criticat dupa ce a salutat un general nord-coreean VIDEO

Presedintele american Donald Trump a fost criticat dupa ce a incalcat protocolul prezidential si a salutat un general nord-coreean, scrie Politico. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit si o femeie este ranita, dupa ce au fost loviti de fulger, in Mehedinti

Update:Un barbat de 78 de ani din localitatea Obirsia Closani, judetul Mehedinti, a murit, miercuri seara, iar o femeie este ranita, dupa ce au fost loviti de fulger. Din cauza furtunii, un copac s-a.

Donald Trump, REACTIE incendiara dupa ce Robert de Niro l-a injurat in direct la TV

Donald Trump a reactdionat pe Twitter dupa jignirile adresate de actorul Robert de Niro la gala premiilor Tony. Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de.

Donald Trump, raspuns dur dupa afirmatiile actorului Robert de Niro: A primit prea multe lovituri in cap de la boxeri, in filme

Presedintele Donald Trump nu a lasat fara replica declaratiile de-a dreptul jignitoare ale lui Robert de Niro la adresa sa. Duminica, la o ceremonie de premiere, actorul a rostit, pur si simplu, o insulta.

Fata lu tata! Ivanka Trump, facuta PRAF dupa ce a postat pe Twitter un proverb chinezesc de care chinezii n-au auzit vreodata!

Vanzoleala mare, marti, printre internautii chinezi care au incercau in zadar sa gaseasca originea unui proverb atribuit Imperiului de Mijloc de catre Ivanka Trump, fiica presedintelui SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )