Libnet.ro
UNICEF

06:30

Trump a lansat un nou atac la adresa presei, pe care o descrie un inamic al poporului american

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump a lansat un nou atac la adresa presei, pe care o descrie un inamic al poporului american

Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa de joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a catalogat, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false ca fiind un inamic al poporului american. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul John McCain il AVERTIZEAZA pe Donald Trump dupa atacurile la adresa presei: Asa incep dictatorii

Senatorul McCain a declarat ca presa libera a avut un rol decisiv in stabilirea ordinii internationale dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial a declarat intr-un interviu difuzat duminica de postul de.

Trump, inca un atac dezlantuit la adresa presei: NYT, NBC, ABC, CBS, CNN sunt inamicul poporului american

Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a numit, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false un inamic al poporului american, noteaza News. ro.

Laura Codruta Kovesi, nou atac la adresa Politiei: Ce le-a raspuns sefa DNA jurnalistilor care au intrebat-o daca are vreo informatie despre Sebastian Ghita(VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost intrebata joi, dupa sedinta de bilant a DIICOT, daca mai are vreo informatie despre disparitia lui Sebastian Ghita. Kovesi nu a pierdut ocazia de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )