Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laura Codruta Kovesi, nou atac la adresa Politiei: Ce le-a raspuns sefa DNA jurnalistilor care au intrebat-o daca are vreo informatie despre Sebastian Ghita(VIDEO)

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, nou atac la adresa Politiei: Ce le-a raspuns sefa DNA jurnalistilor care au intrebat-o daca are vreo informatie despre Sebastian Ghita(VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost intrebata joi, dupa sedinta de bilant a DIICOT, daca mai are vreo informatie despre disparitia lui Sebastian Ghita. Kovesi nu a pierdut ocazia de. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, ironica la adresa Politiei: As dori sa-i intrebati daca l-au gasit pe Ghita sau nu

Reprezentantii Politiei romane ar trebui sa fie intrebati cu privire la desfasurarea anchetei privind disparitia fostului deputat Sebastian Ghita si nu procurorii DNA, a declarat procurorul-sef, Laura Codruta Kovesi.

Wall Street Journal: Laura Codruta Kovesi este cruciatul anticoruptie care agita Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi este descrisa drept un cruciat anticoruptie care agita Romania, intr-un articol aparut in The Wall Street Journal. Potrivit Romania.

Wall Street Journal: Laura Codruta Kovesi este cruciatul anticoruptie care agita Romania

Wall Street Journal i-a dedicat un amplu material procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pe care o numeste cruciatul anticoruptie care agita Romania.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: CCR nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu. Vom face contestatie in anulare, privind decizia Curtii de Apel Alba Iulia

CCR nu a dezincriminat infractiunea de abuz in serviciu, iar hotararea Curtii de Apel Alba Iulia, care a anulat o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu deoarece acuzatul incalcase o Hotarare de Guvern, si nu o lege, reprezinta o decizie izolata.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la bilantul DIICOT, alaturi de sefii institutiilor de forta, Daniel Horodniceanu, Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, joi, la bilantul anual al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), programat sa inceapa la ora 11.

Basescu, ATAC la Kovesi si Lazar: Zeita Dreptatii si Zeul Dreptatii au facut deservicii uriase Romaniei, pentru ca au relansat ideea Romania profund corupta dupa zece ani in care justitia a facut progrese extraordinare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac extrem de dur la adresa procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Senatorul PMP i-a acuzat pe cei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )