Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trump spune ca va gratia marti o persoana foarte, foarte importanta

Hotnews Hotnews,
 Trump spune ca va gratia marti o persoana foarte, foarte importanta

Presedintele Donald Trump a declarat luni seara ca va gratia marti o persoana foarte, foarte importanta, dar a precizat ca nu va fi nici fostul wistleblower Edward Snowden, nici fostul sau consilier pentru securitate nationala Michael Flynn, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Cine este persoana foarte, foarte importanta gratiata de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca o va gratia postum pe activista pentru drepturile femeilor Susan B. Anthony care a fost amendata in 1872 fiindca a votat ilegal, relateaza Reuters si New York Times.

Donald Trump a dezvaluit ca va gratia astazi pe cineva foarte, foarte important

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat luni ca va gratia marti o persoana foarte, foarte importanta, subliniind ca aceasta nu va fi informatorul Edward Snowden sau fostul consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn, scrie Agerpres.

Trump spune ca va analiza cu foarte multa seriozitate gratierea lui Snowden

Presedintele american Donald Trump va arunca un ochi asupra unei posibile gratieri a lui Edward Snowden, fost angajat al serviciilor de informatii americane inculpat pentru spionaj, a anuntat sambata liderul de la Casa Alba.

Trump spune ca va analiza cu foarte multa seriozitate gratierea lui Snowden

Presedintele american Donald Trump va arunca un ochi asupra unei posibile gratieri a lui Edward Snowden, fost angajat al serviciilor de informatii americane inculpat pentru spionaj, a anuntat sambata liderul de la Casa Alba, relateaza AFP citata de Agerpres.

Adevarul despre trecutul lui Traian Basescu. I s-a incredintat o misiune foarte importanta!

Mirel Curea, jurnalist la Evenimentul Zilei, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre trecutul fostului presedinte Traian Basescu. Potrivit jurnalistului, lui Traian Basescu i s-a ordonat o misiune foarte complicata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )