Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tsipras anticipeaza un acord cu creditorii cel mai tarziu la inceputul lunii mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tsipras anticipeaza un acord cu creditorii cel mai tarziu la inceputul lunii mai

Premierul grec crede va ajunge la un acord cu creditorii Atenei cel mai tarziu la inceputul lunii mai. Obiectivul nostru . ) este de a ajunge la un prim acord in aceasta saptamana, daca este posibil, sau cel mai tarziu saptamana viitoare, a declarat ieri Alexis Tsipras intr-un interviu acordat postului grec de televiziune Star TV, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cernobil, 29 de ani mai tarziu. Ce a ramas in urma si cine se mai intoarce la locul dezastrului

O regiune relativ necunoscuta a Uniunii Sovietice, care cuprinde si parti din Ucraina si Belarus, a intrat in atentia lumii pe 26 aprilie 1986, atunci cand reactorul 4 al Centralei Nucleare Cernobil a explodat, eliberand in aer o cantitate imensa de radiatii. A fost cel mai rau accident nuclear din lume. Desi doar 50 de decese pot fi atribuite direct dezastrului, numarul mare de cazuri de cancer atinge ordinul miilor.

Carte postala din Cernobil, 29 de ani mai tarziu

Pe 26 aprilie 1986 avea aloc primul si, pana in prezent, cel mai grav accident nuclear din istorie. Astazi, Cernobil e un punct important pe harta turismului in zone devastate. Ucrainenii nu au timp sau dispozitie sa se gandeasca la tragedia din urma cu aproape trei decenii. Strainii vin, privesc si pleaca. Poate ca evolutia e normala dupa atata timp, dar ea ascunde pericolul uitarii si un fals sentiment de siguranta.

Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil

Desi titlul pare o contradictie in termeni, se pare ca Apple Watch Sport, datorita panoului protejat cu Ion-X se vede mult mai bine in soare, dar se crapa usor. Vor mai trece cateva saptamani pana vom afla tot ce se poate despre noile ceasuri Apple. intre timp, respectivele smartwatch-uri sunt supuse zilnic unor teste, mai [] Apple Watch Sport are cel mai bun ecran, dar si cel mai sensibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Utile: Acesta este cel mai puternic antibiotic natural. Ucide orice infectie din organism; Ce trebuie sa schimbi in dieta ca sa fii pregatita de plaja; Descoperirea cercetatorilor - Zaharul sau aspartamul? Care este mai sanatos?

Ce sa faci ca sa nu mai ai probleme cu sinusurile. Aceasta perioada favorizeaza aparitia unor probleme cu sinusurile, din cauza schimbarilor. Cum sa iti verifici tiroida acasa. Cel mai simplu mod de a-ti verifica tiroida este cu ajutorul unui termometru. Acest test a fost creat de fizicianul american.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bruce Jenner: Da, sunt femeie! Cel mai sincer interviu! VIDEO

Bruce Jenner a acordat recent cel mai sincer interviu din viata lui. La 65 de ani, a hotarat sa se transforme in femeie! Iata ce spune despre acest lucru, dupa o lunga perioada de tacere si speculatii facute de altii pe aceasta tema! .

Cel mai puternic drog de pe pamant care tine omenirea vie, mai tare decat cocaina - toti il incercam fara sa ne dam seama

Helen Fisher este un antropolog din SUA cunoscut si sub numele de antropologul iubirii. Ea a facut un studiu potrivit caruia dragostea este cel mai puternic drog din lume. Fischer a descoperit ca atunci cand suntem indragostiti si cand iubim se activeaza acea parte din creier care se activeaza si cand oamenii se drogheaza.

Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Oxidul de azot este unul dintre cele mai daunatoare elemente pentru stratul de ozon, dar si unul dintre cele mai utile pentru oameni. Daca intrebati in prezent pe cineva in legatura cu pericolele care ameninta clima, cei mai multi vor indica mai intai dioxidul de carbon. Dar exista o substantaal carei impact asupra planetei noastre este [] Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Traian Stancu, Kiwi Finance: 2015 va fi cel mai bun an din ultimii sase

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe plan local, se asteapta ca anul acesta sa fie cel mai bun din ultimii 6 si mizeaza pe o crestere de 15% a volumelor totale intermediate, a declarat Traian Stancu, directorul de operatiuni al companiei,.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )