Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Playtech Playtech,
Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Oxidul de azot este unul dintre cele mai daunatoare elemente pentru stratul de ozon, dar si unul dintre cele mai utile pentru oameni. Daca intrebati in prezent pe cineva in legatura cu pericolele care ameninta clima, cei mai multi vor indica mai intai dioxidul de carbon. Dar exista o substantaal carei impact asupra planetei noastre este [] Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie.

Cel mai important proiect al ASF pe 2015: Realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro

Fiecare dintre cele trei institutii de supraveghere absorbite de ASF au venit cu propriile sisteme IT, unul mai slab decat celalalt, drept pentru care cel mai ambitios si important proiect al autoritatii pe 2015 este realinierea proceselor interne si a tehnologiei IT, proiect estimat la opt milioane de euro, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. Autoritatea vrea sa finanteze acest proiect prin fonduri UE si spera sa obtina acesti bani undeva in luna septembrie 2015, dar pana atunci a alocat un buget propriu pentru modernizarea infrastructurii IT, a spus Negritoiu.

Utile: Acesta este cel mai puternic antibiotic natural. Ucide orice infectie din organism; Ce trebuie sa schimbi in dieta ca sa fii pregatita de plaja; Descoperirea cercetatorilor - Zaharul sau aspartamul? Care este mai sanatos?

Ce sa faci ca sa nu mai ai probleme cu sinusurile. Aceasta perioada favorizeaza aparitia unor probleme cu sinusurile, din cauza schimbarilor. Cum sa iti verifici tiroida acasa. Cel mai simplu mod de a-ti verifica tiroida este cu ajutorul unui termometru. Acest test a fost creat de fizicianul american.

Tsipras anticipeaza un acord cu creditorii cel mai tarziu la inceputul lunii mai

Premierul grec crede va ajunge la un acord cu creditorii Atenei cel mai tarziu la inceputul lunii mai. Obiectivul nostru . ) este de a ajunge la un prim acord in aceasta saptamana, daca este posibil, sau cel mai tarziu saptamana viitoare, a declarat ieri Alexis Tsipras intr-un interviu acordat postului grec de televiziune Star TV, citat de AFP.

Cel mai puternic drog de pe pamant care tine omenirea vie, mai tare decat cocaina - toti il incercam fara sa ne dam seama

Helen Fisher este un antropolog din SUA cunoscut si sub numele de antropologul iubirii. Ea a facut un studiu potrivit caruia dragostea este cel mai puternic drog din lume. Fischer a descoperit ca atunci cand suntem indragostiti si cand iubim se activeaza acea parte din creier care se activeaza si cand oamenii se drogheaza.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

GALERIE FOTO. Cernobil, 29 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii

Specialistii spun ca explozia reactorului de la Cernobil este cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii. Atunci, in atmosfera s-au raspandit radiatii de peste o suta de ori mai multe decat bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top al celor mai bogati oameni din 2015 facut.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, a fost desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top anual intocmit de publicatia Sunday Times, informeaza bbc. com.

Victor Hanescu, cel mai bun roman din clasamentul ATP, pe locul 155

Victor Hanescu este in continuare cel mai bun tenisman roman al momentului si ocupa locul 155, sase trepte mai jos fata de saptamana trecuta, in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP) dat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )