Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Chirila, iesire nervoasa la Digi FM din cauza unor glume: Umorul vostru e slab. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit VIDEO

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, iesire nervoasa la Digi FM din cauza unor glume: Umorul vostru e slab. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit VIDEO

Tudor Chirila a avut o iesire nervoasa in cadrul matinalului de la Digi FM, prezentat de Bogdan Miu si Catalin Striblea, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cantaretul le-a reprosat realizatorilor ca isi doresc circ, desi el a fost invitat sa vorbeasca despre muzica, si i-a fortat sa incheie emisiunea mai devreme. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila, iesire nervoasa dupa o gluma cu Andreea Raicu: Mi se pare de c***t. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit (VIDEO)

Invitat la matinalul Digi FM, Tudor Chirila nu s-a aratat deloc entuziasmat de glumele prezentatorilor, izbucnind la un moment dat, fortandu-i pe realizatori sa incheie emisiunea mai devreme. Dupa ce.

Iohannis, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Nu urmaresc cancan-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Klaus Iohannis a daramat, intr-o declaratie din New York unde participa la Adunarea Generala a ONU, toate afirmatiile facute de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. Seful statului a numit toate.

140 de turisti, blocati pe Aeroportul din Sibiu, din cauza unor probleme tehnice

Aproximativ 140 de calatori sunt blocati, joi seara, pe Aeroportul Sibiu dupa ce zborul Sibiu Antalya a fost reprogramat din motive operationale.

Panica in avionul FCSB din cauza unor explozii. Jucatorii au inceput sa urle disperati!

Fotbalistii de la FCSB au trecut prin momente de panica, miercuri seara, in timpul unui zbor Bucuresti - Cluj. Fotbalistii se indreptau catre Cluj pentru a sustine meciul cu CFR, insa au.

Momente de PANICA in avionul echipei FCSB din cauza unor explozii: Fotbalistii URLAU de frica!

FCSB a inceput cu mari emotii aventura in Gruia. Avionul care trebuia sa decoleze cu echipa ros-albastra spre Cluj, miercuri-seara, a avut intarziere 2 ore. Ajunsi in aeronava.

Iohannis despre declaratiile lui Daniel Dragomir: O campanie ciudata, nu urmaresc can-can-uri, omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale

Mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu fiindca nu urmaresc astfel de cancan-uri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii, a raspuns joi presedintele Klaus Iohannis cand a fost intrebat cum comenteaza declaratiile lui Daniel Dragomir, fost angajat SRI.

Peste 140 de turisti au ramas blocati pe Aeroportul Sibiu din cauza defectarii unei aeronave

Cel putin 140 de turisti au fost blocati joi seara pe Aeroportul Sibiu fiindca zoborul Sibiu-Antalya a fost amanat din cauza unor motive operationale. Avionul s-a defectat si compania a luat.

Tudor Chirila, reactie neasteptata dupa ce a aflat cine este noul antrenor al nationalei (FOTO)

Tudor Chirila a fost surprins in timp ce se afla la plimbare cu iubita lui, Iulia Mazgan, si cu cei doi baieti. Solistul trupei Vama purta o discutie la telefon despre evenimentele recente din fotbalul.

Presedintele Iohannis sustine ca dezvaluirile lui Daniel Dragomir nu sunt credibile: A plecat din SRI din cauza problemelor penale

Dezvaluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, nu afeteaza credibilitatea institutiilor de forta deoarece este vorba de un personaj care a parasit Serviciul din cauza unor probleme penale, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la New York.

Klaus Iohannis, semnal extrem de dur pentru presedintele Ucrainei: Mi-am contramandat vizita la Kiev din cauza legii care restrictioneaza drepturile minoritatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi la New York ca si-a anulat vizita pe care trebuia sa o faca in octombrie in Ucraina la invitatia presedintelui Petro Porosenko din cauza votarii legii care va restrictiona drastic dreptul la invatamant in limba materna pentru minoritatile din Ucraina. Amanarea unei vizite prezidentiale este un semnal diplomatic extrem, extrem de dur, a spus Iohannis la finalul vizitei sale la ONU.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )