Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudor Chirila, iesire nervoasa dupa o gluma cu Andreea Raicu: Mi se pare de c***t. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chirila, iesire nervoasa dupa o gluma cu Andreea Raicu: Mi se pare de c***t. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit (VIDEO)

Invitat la matinalul Digi FM, Tudor Chirila nu s-a aratat deloc entuziasmat de glumele prezentatorilor, izbucnind la un moment dat, fortandu-i pe realizatori sa incheie emisiunea mai devreme. Dupa ce. continuă pe B1

Tudor Chirila, iesire nervoasa la Digi FM din cauza unor glume: Umorul vostru e slab. Voiati sa iasa putin circ si ati reusit VIDEO

Tudor Chirila a avut o iesire nervoasa in cadrul matinalului de la Digi FM, prezentat de Bogdan Miu si Catalin Striblea, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cantaretul le-a reprosat realizatorilor ca isi doresc circ, desi el a fost invitat sa vorbeasca despre muzica, si i-a fortat sa incheie emisiunea mai devreme.

Tudor Chirila, reactie neasteptata dupa ce a aflat cine este noul antrenor al nationalei (FOTO)

Tudor Chirila a fost surprins in timp ce se afla la plimbare cu iubita lui, Iulia Mazgan, si cu cei doi baieti. Solistul trupei Vama purta o discutie la telefon despre evenimentele recente din fotbalul.

Sorana Cirstea, iesire nervoasa dupa eliminarea de la Seul. Romanca a fost penalizata cu un punct dupa ce si-a distrus racheta (FOTO)

Sorana Cirstea a fost eliminata in sferturi la Seul, dupa ce a fost invinsa de thailandeza Luksika Kumkhum. Romanca a pierdut categoric, in doua seturi, scor 6-3, 6-1, dupa ce a cond.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )