Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tudorel Toader, discutii la Bruxelles cu Frans Timmermans si Corina Cretu despre imbunatatirea conditiilor din penitenciare

România Liberă România Liberă,
Tudorel Toader, discutii la Bruxelles cu Frans Timmermans si Corina Cretu despre imbunatatirea conditiilor din penitenciare

Ministerul Justitiei a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca ministrul Justitiei, Tutorel Toader a discutat, marti, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu despre posibilitatile de concretizare a asistentei financiare a Uniunii Europene pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare. continuă pe România Liberă

L. C. Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader. Laura Codruta Kovesi le-a spus jurnalistilor ca va face declaratii dupa intalnirea cu ministrul Justitiei.

Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader, transmite Digi24. ro.

Kovesi a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a ajuns luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader. Discutiile au loc in contextul in care, acum doua.

Ministrul Tudorel Toader se va intalni, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revenit de la Bruxelles, se va intalni, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm. intalnirea dintre cei doi va avea loc la Palatul Victoria, la ora 15.

Comisarul european Corina Cretu se opune aplicarii de sanctiuni tarilor din Europa de Est (FAZ)

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a afirmat intr-un interviu acordat cotidianului german Frankfurter Allemagne Zeitung FAZ) ca se opune aplicarii de sanctiuni tarilor din Europa de Est si refuza sa utilizeze fondurile structurale ca mijloc de a exercita presiuni in chestiunea refugiatilor.

Corina Cretu a declarat presei germane ca se opune unor taieri de fonduri UE pentru statele membre care nu primesc refugiati

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, intr-un interviu pentru ziarul german Frankfurter Allemagne Zeitung FAZ), ca se opune aplicarii de sanctiuni tarilor din Europa de Est si refuza sa utilizeze fondurile structurale ca mijloc de a exercita presiuni in chestiunea refugiatilor.

Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, se opune sanctionarii statelor din Europa de Este din pricina crizei refugiatilor

Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, se opune categoric aplicarii de sanctiuni statelor din estul Uniunii Europene care nu dau dovada de suficienta solidaritate in chestiunea crizei refugiatilor. Aceasta declaratie a fost oferita cotidianului Frankfurter Allemagne Zeitung.

FAZ: Comisarul european Corina Cretu se opune aplicarii de sanctiuni tarilor din estul Europei

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a afirmat intr-un interviu acordat cotidianului german Frankfurter Allemagne Zeitung FAZ) ca se opune aplicarii de sanctiuni tarilor din Europa de Est si refuza sa utilizeze fondurile structurale ca mijloc de presiuni in chestiunea refugiatilor.

Ministerul Justitiei: Tudorel Toader si Hans Klemm au discutat despre sprijinul SUA in recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, au discutat, luni, despre proiecte comune in domeniul justitiei, inclusiv despre sprijinul oferit de Statele Unite in recuperarea prejudiciilor provenite din infractiuni, anunta Ministerul Justitiei.

Ministrul Justitiei a primit critici chiar din interiorul PSD. Serban Nicolae: Tudorel Toader a facut un spectacol din evaluarea lui Lazar si Kovesi

Social-democratul Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice din Senat, l-a acuzat pe Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca a transformat intr-un spectacol procesul de evaluare a activitatii lui Kovesi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )