Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita urmeaza sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si.

Sebastian Ghita si-ar fi luat deja avocat sarb si ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita si-ar fi angajat deja un avocat sarb si nu e exclus sa ceara azil politic in Serbia, fapt ce ar da peste cap planurilor autoritatilor romane de a-l aduce la Bucuresti,.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita a fost retinut in baza mandatelor de arestare emise in Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca Sebastian Ghita a fost identificat si retinut de autoritatile din Serbia in baza mandatelor emise in Romania.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Ghita. Cum poate scapa milionarul. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Cum poate fi extradat Sebastian Ghita si cine ar putea da peste cap planurile autoritatilor romane

Zi decisiva pentru fostul deputat Sebastian Ghita, aflat in arestul central din Belgrad. Curtea Suprema din Serbia este solicitata, marti, sa confirme mandatul de arestare internationala emis pe numele fugarului, dupa care autoritatile romane vor putea incepe demersurile pentru extradarea acestuia.

Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader in cazul Ghita: Este o iesire de om de doi lei! Asta este Ministrul Justitiei in Romania! in conditiile astea, n-o sa-l vedeti pe Sebastian Ghita decat la telejurnal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre demersurile intreprinse de autoritati pentru aducerea lui Sebastian Ghita la Bucuresti. Ne.

Sebastian Ghita ar putea fi extradat in Romania peste un an

Marti este o zi decisiva pentru Sebastian Ghita, avand in vedere ca la Belgrad se judeca contestatia la mandatul lui de arestare pentru 60 de zile, emis vineri noapte. Procesul este unul de.

Sebastian Ghita se poate da victima politica pentru a scapa de extradare. Tudorel Toader: Asteptam verificarile instantelor de judecata din Serbia. Ministerul Justitiei are deja pregatita procedura - cerere pentru aducerea in tara a fostului deputat

Conventia europeana de la Paris, in baza careia Ministerul Justitiei va cere extradarea lui Sebastian Ghita, permite Serbiei sa refuze procedura in cazul in care apreciaza ca infractiunea de care este acuzat fostul deputat este una politica sau conexa uneia de acest fel. Ghita a sustinut adesea ca este persecutat politic.

Sebastian Ghita se poate da victima politica pentru a scapa de extradare. Tudorel Toader: Asteptam verificarile instantelor de judecata din Serbia. Curtea de Apel Ploiesti a admis extradarea. Ministerul Justitiei a pregatit cererea de aducere in Romania a

Conventia europeana de la Paris, in baza careia Ministerul Justitiei va cere extradarea lui Sebastian Ghita, permite Serbiei sa refuze procedura in cazul in care apreciaza ca infractiunea de care este acuzat fostul deputat este una politica sau conexa uneia de acest fel. Ghita a sustinut adesea ca este persecutat politic.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )