Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tudorel Toader: Nu voi prezenta in sedinta de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fara avizul CSM

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Nu voi prezenta in sedinta de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fara avizul CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca Ministerul Justitiei si-a facut datoria si a trimis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) proiectul de lege privind modificarea codurilor. continuă pe Antena3

Toader a propus suplimentarea ordinii de zi a CSM cu proiectul de modificare a codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus suplimentarea ordinii de zi a plenului CSM cu proiectul de lege privind modificarea codurilor penale, motivand ca joi doreste sa prezinte respectivul proiect in Guvern, relateaza News. ro.

Tudorel Toader: Voi desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri dimineata, pentru Antena 3, ca va desecretiza arhiva SIPA cu respectarea termenelor si procedurilor legale.

Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale.

Tudorel Toader: Nu stiu in cat timp voi desecretiza arhivele SIPA

Tudorel Toader a facut noi declaratii cu privire la arhivele SIPA, joi dimineata, la Parlament. Nu pot spune un termen exact cand se vor desecretiza arhivele SIPA, pentru ca sunt in momentul.

Ministrul Tudorel Toader: Codul Penal si Codul de Procedura Penala vor fi gata undeva prin toamna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca proiectele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala vor fi finalizate undeva prin toamna.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea face parte din Consiliul National de Integritate

Comisia juridica din Senat urma sa dea un aviz in sedinta de marti pentru propunerea ca ministrul Justitiei Tudorel Toader sa faca parte din Consiliul National de Integritate. Ar fi pentru prima oara cand ministerul Justitiei il propune chiar pe ministrul in functie pentru a fi reprezentantul in CNI.

Tudorel Toader, despre cele patru coduri: Poate la toamna

Cele patru coduri - penal, de procedura penala, civil si de procedura civila - urmeaza sa fie evaluate in toamna acestui an, a declarat luni ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care le-a solicitat.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a intocmit punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a sefului PSD, Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca directia din cadrul ministerului pe care il conduce a intocmit punctul de vedere al Guvernului in ceea ce priveste exceptia de neconstitutionalitate referitoare la pragul pentru abuzul in serviciu.

Ministrul Justitiei s-a sucit. Tudorel Toader nu stie cand si in ce masura va desecretiza arhiva SIPA, desi cu doar o zi inainte anunta o desecretizare in cel mai scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca nu stie cand va fi desecretizata arhiva SIPA deoarece nu stie ce contine. Asta desi, cu doar o zi inainte, anunta ca arhiva va fi desecretizata.

UPDATE Ministrul Tudorel Toader: Avem prea multe incriminari in legile speciale/ Cetateanul roman sta cu Monitorul Oficial in mana toata ziua?

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat joi, in cadrul unei dezbateri intitulata Cine face politica penala in Romania, ca exista prea multe incrimnari prevazute in legile speciale, pe langa cele din Codul Penal, el numarand pana la 784. Ministrul a criticat si faptul ca exista o dinamica a schimbarilor legislatiei penale, ceea ce face dificil pentru cetateanul roman sa cunoasca incriminarile, pentru ca acesta nu sta toata ziua cu Monitorul Oficial in mana. Acesta a amintit si ca ministerul justitiei a declansat o procedura de evaluare a celor patru coduri Codul Penal, Codul de procedura penala, Codul civi si Codul de procedura civila - n. r. si ca asteapta propuneri de imbunatatire de la oricine are ceva de transmis. El a adaugat si ca a primit propuneri valoroase din partea parchetelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )