Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a intocmit punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a sefului PSD, Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a intocmit punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a sefului PSD, Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca directia din cadrul ministerului pe care il conduce a intocmit punctul de vedere al Guvernului in ceea ce priveste exceptia de neconstitutionalitate referitoare la pragul pentru abuzul in serviciu. continuă pe România Liberă

Ministerul Justitiei a elaborat punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca punctul de vedere asumat de Guvern privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la pragul abuzului in serviciu, a fost intocmit de catre Ministerul Justitiei.

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Nu stiu daca desecretizarea va fi totala sau partiala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi dimineata ca el nu stie, in acest moment, ce contine arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei si nici ce grad de secretizare au documentele din interiorul ei.

Guvernul si Ministerul Justitiei resping admiterea exceptiei privind abuzul in serviciu, ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea

Guvernul cere Curtii Constitutionale a Romaniei respingerea exceptiei formulate de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, privind lipsa pragului valoric pentru abuzul in serviciu, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Tudorel Toader: Nu voi prezenta in sedinta de Guvern proiectul de modificare a codurilor penale fara avizul CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca Ministerul Justitiei si-a facut datoria si a trimis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) proiectul de lege privind modificarea codurilor.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea face parte din Consiliul National de Integritate

Comisia juridica din Senat urma sa dea un aviz in sedinta de marti pentru propunerea ca ministrul Justitiei Tudorel Toader sa faca parte din Consiliul National de Integritate. Ar fi pentru prima oara cand ministerul Justitiei il propune chiar pe ministrul in functie pentru a fi reprezentantul in CNI.

UPDATE Ministrul Tudorel Toader: Avem prea multe incriminari in legile speciale/ Cetateanul roman sta cu Monitorul Oficial in mana toata ziua?

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat joi, in cadrul unei dezbateri intitulata Cine face politica penala in Romania, ca exista prea multe incrimnari prevazute in legile speciale, pe langa cele din Codul Penal, el numarand pana la 784. Ministrul a criticat si faptul ca exista o dinamica a schimbarilor legislatiei penale, ceea ce face dificil pentru cetateanul roman sa cunoasca incriminarile, pentru ca acesta nu sta toata ziua cu Monitorul Oficial in mana. Acesta a amintit si ca ministerul justitiei a declansat o procedura de evaluare a celor patru coduri Codul Penal, Codul de procedura penala, Codul civi si Codul de procedura civila - n. r. si ca asteapta propuneri de imbunatatire de la oricine are ceva de transmis. El a adaugat si ca a primit propuneri valoroase din partea parchetelor.

Tudorel Toader: Nu stiu cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA; ma documentez privind istoricul constituirii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la Parlament, ca deocamdata nu stie cand ar putea fi desecretizata arhiva SIPA, in conditiile in care este in faza in care se documenteaza, iar cand va detine toate elementele cu privire la continutul arhivei va face o comisie la nivelul ministerului pentru a vedea care sunt pasii de urmat.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Tudorel Toader, declaratie socanta: Nu pot sa o intreb pe Kovesi daca a fost acasa la Gabriel Oprea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca nu a discutat cu procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie despre dosarul deschis de Parchetul General privind alegerile din 2009, pentru ca nu este.

Ministrul Tudorel Toader: Nu am intrebat-o pe Laura Codruta Kovesi daca a fost acasa la Gabriel Oprea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a discutat cu procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie despre dosarul deschis de Parchetul General privind alegerile din 2009, sustinand ca nu este treaba ministrului sa intrebe pe cineva ce a facut in seara alegerilor, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )