Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tuneul Katowice Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

România Liberă România Liberă,
Tuneul Katowice Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 62 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului Katowice Open, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Accidentata pentru Fed Cup, Monica Niculescu ajunge in turul doi la Katowice

Absenta din echipa de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Canada din 18-19 aprilie dupa ce a invocat o accidentare, Monica Niculescu joaca in aceasta saptamana la Katowice Open in sala si s-a calificat in turul secund.

WTA Katowice: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Monica Niculescu locul 62 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului WTA de la Katowice. Jucatoarea din Romania a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta - locul 56 WTA).

Monica Niculescu s-a oprit in optimile turneului WTA de la Katowice

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a fost invinsa de belgianca Kirsten Flipkens, cap de serie nr. 7, cu 6-7 6), 6-1, 6-4, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Katowice Polonia), dotat cu.

Monica Niculescu a ajuns in optimile turneului WTA de la Katowice

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Katowice, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-4, 6-4, scrie Agerpres. Spotiva romanca o invinsese pe Mladenovic.

WTA Charleston: Irina Begu, Mona Barthel si Zhang Shuai, in turul doi (Rezultatele zilei)

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Charleston. In aceeasi faza au ajuns Mona Barthel, Lauren Davis, Lucie Hradecka, Zhang Shuai si Donna Vekic. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA si favorita 13, s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston SUA), informeaza Mediafax. Begu a trecut in runda inaugurala de Laura Siegemund.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la Charleston

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA si favorita 13, s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston SUA), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, potrivit Mediafax.

Irina Begu, calificata in turul doi la Charleston

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la turneul WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )