Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tupeu fara limite. Cum a ajuns Laurentiu Baranga sa conduca doctorate, desi instanta ii anulase diploma de Bac

Adevărul Adevărul,
Tupeu fara limite. Cum a ajuns Laurentiu Baranga sa conduca doctorate, desi instanta ii anulase diploma de Bac

Fostul sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor Laurentiu Baranga, acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, a ajuns profesor universitar dupa ce Curtea de Apel i-a anulat toate diplomele detinute, inclusiv foile matricole aferente acestora. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, retinut pentru 24 de ore

Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori, sub acuzatia de inselaciune, potrivit unui anunt facut de Politia Romana. Baranga este cercetat pentru inducerea si mentinerea in eroare a mai multor institutii publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate, in baza carora a ajuns in importate demnitati publice. Ceea ce putina lume stie este ca inainte de a obtine diploma de bacalaureat, dovedita a fi falsa, Laurentiu Baranga a fost strungar. A lucrat, potrivit surselor din Valcea ale ziarului Adevarul, in cadrul sectiei I3 a Uzinei Mecanice Babeni. Vezi aici CV-ul impostorului.

ORNISS, precizari in cazul lui Laurentiu Baranga: in ultimii 4 ani nu a avut legatura cu institutia

Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) a transmis, duminica, precizari in legatura cu Laurentiu Baranga, dupa ce a aparut informatia ca vreme de 11 ani a fost adjunct al Oficiului. Baranga este arestat la domiciliu, acuzat ca si-a falsificat actele de studii, scrie Mediafax. ORNISS a transmis ca in perioada 1 octombrie 2016 30 septembrie 2019 contractul individual de munca al lui Laurentiu Baranga cu ORNISS a fost suspendat, iar incepand cu data de 1 octombrie 2019, contractul individual de munca al lui Baranga cu ORNISS a incetat. Practic, in ultimii 4 ani calendaristici, domnul Baranga Laurentiu nu a mai avut nicio legatura cu ORNISS. in perioada in care domnul Baranga Laurentiu a activat in cadrul ORNISS nu a indeplinit niciodata si sub nicio forma, calitatea de adjunct al conducatorului institutiei, au transmis, duminica, reprezentantii ORNISS.

Politia a descins acasa la Laurentiu Baranga. Ce au gasit la seful Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

La doar o luna de la numirea lui Laurentiu Baranga ca sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, acesta si-a dat demisia dupa ce anchetatorii au aflat un lucru incredibil. Ce se afla in casa acestuia este dincolo de orice imaginatie! Ce a gasit Politia in casa lui Laurentiu Baranga Pe .

UPDATE Laurentiu Baranga, audiat la Parchetul General. Fostul sef al OPCSB a primit arest la domiciliu

Laurentiu Baranga, a fost audiat, duminica, la Parchetul General, in dosarul in care a fost retinut pentru 24 de ore, pentru inselaciune. Reprezentantii Parchetului au confirmat ca Laurentiu Baranga va fi dus.

Date soc in cazul oficialului Laurentiu Baranga, seful Oficiului de Spalare a Banilor, prins cu diplome false

Apar detalii socante in dosarul fostului sef de la Oficiul de Spalare a Banilor, Laurentiu Baranga. Ultima data cand i-au fost verificate documentele pentru angajare a fost in anul 2009, acum 11 ani, cand s-a angajat la ORNISS. De atunci, nimeni nu i-a mai verificat diploma in afara de procurori.

ORNISS, precizari despre Laurentiu Baranga: Nu a indeplinit niciodata si sub nicio forma, calitatea de adjunct al conducatorului institutiei

Reprezentantii Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) precizeaza, duminica, printr-un comunicat de presa, ca Laurentiu Baranga, plasat sub control judiciar fiind acuzat de.

Laurentiu Baranga a fost audiat

Laurentiu Baranga, fost presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost audiat azi la Parchetul General, in dosarul in care a fost retinut de procurori pentru inselaciune, el fiind suspectat ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat.

Laurentiu Baranga, fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost retinut pentru 24 de ore

Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore, in urma audierilor care au avut loc sambata. seara. Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a fost adus.

Ludovic Orban a declarat ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale lui Laurentiu Baranga

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale fostului presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga si ca au fost aplicate toate procedurile de evaluare a candidaturii, scrie g4media.

Perchezitii la seful Oficiului pentru Spalarea Banilor. Laurentiu Baranga si-ar fi falsificat diploma de studii

Procurorii efectueaza sambata perchezitii la casa sefului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acesta fiind cercetat intr-un dosar de inselaciune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )