Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a declarat ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale lui Laurentiu Baranga

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban a declarat ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale lui Laurentiu Baranga

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale fostului presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga si ca au fost aplicate toate procedurile de evaluare a candidaturii, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Daca in Bucuresti se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti ca, daca in Capitala se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral. in prezent, rata de infectare este de 2, 3 la mie, conform g4media.

LUDOVIC ORBAN: Sa ne asiguram ca memoria victimelor Holocaustului ramane demna si neintinata de incercari de rescriere a istoriei

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca onorarea victimelor Holocaustului este o datorie fundamentala a statului roman, dar si un semn de normalitate, care arata ca tara noastra a invatat din lectiile secolului trecut.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre impunerea mastii de protectie la nivel national: Se poate ajunge si la aceasta situatie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca se poate impune obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru prevenirea.

Ludovic Orban: Cautam o solutie de motivare a medicilor de familie pentru implicarea evaluarea starii de sanatate a pacientilor cu COVID-19 sau in achetele epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a declarat ca se ia in calcul posibilitatea ca medicii de familie sa fie recompensati financiar daca se implica, alaturi de personalul din Directiile de Sanatate Publica, in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Obiectivul nostru este sa nu ajungem in aceasta situatie

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca obiectivul este de a nu carantina Bucurestiul, iar acesta va fi atins daca.

Ludovic Orban, despre situatia de la ATI: Presimt ca tindem spre un blocaj privitor la numarul de cadre medicale. Din punct de vedere al paturilor dotate cu tot ce e necesar, putem sa crestem capacitatea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca este foarte posibil ca Romania sa se confrunte cu un blocaj din punctul de vedere al personalului medical care sa ingrijeasca.

Florin Citu: E clar ca economia nu si-a revenit. 2020 e inchis Ludovic Orban: Putem moderniza Romania si renaste din criza COVID-19, precum legendara pasare Phoenix

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca pandemia de coronavirus a accentuat niste tendinte care deja se manifestau, ne-a adus noi provocari, dar si o serie de oportunitati ce nu trebuie ratate. Acesta a.

Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Capitalei. Ludovic Orban a spus cand se carantineaza orasul Bucuresti si a explicat ca totul este reglementat in hotararea de guvern. Cand se carantineaza Bucurestiul Dupa ce numarul de cazuri noi de COVID-19 a depasit 3. 000 de infectari in 24 de ore, mai multe zile la rand, cetatenii au .

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de .

Ludovic Orban o sfideaza pe Renate Weber: Recomand cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa mareasca efectivele de politisti in civil care controleaza modul in care sunt respectate masurile anti-Covid. Acesta este raspunsul Guvernului la intrebarile Avocatului Poporului legate de controalele facute de politistii in civil. Domnul ministru Vela, am auzit Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale de politie in civil. Dati-i un raspuns potrivit. Chiar recomand o crestere a efectivelor care opereaza in civil, pentru ca stim situatii care ne-au fost raportate in care se striga Sase la venirea lor in uniforma si practic nu pot sa surprinda situatia cum este ea in realitate, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )