Libnet.ro
UNICEF

07:15

Turbomecanica, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turbomecanica, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) s-au apreciat cu 3,84%, in perioada 20-27 iunie, raportata la moneda euro, devenind, astfel, titlurile cu cea mai mare rentabilitate din componenta indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Jucator de fotbal, eliminat dupa cea mai proasta simulare din toate timpurile. Va intra in istorie cu o astfel de actiune penibila (VIDEO)

Fara indoiala, fundasul echipei braziliene Bahia, Lucas Fonseca, va intra in istoria fotbalului. Dar nu pentru vreo reusita, ci pentru cea mai proasta simulare. Cu sase minute inainte de a.

Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Cu o apreciere de 6,3% in perioada 15-22 iunie, raportata la moneda euro, actiunile companiei ce activeaza in domeniul dezvoltarii si promovarii imobiliarelor Impact Developer and Contractor IMP) au reprezentat titlurile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din martie 2009

Creditele bancare acordate gos and 172;podariilor din zona euro au inregistrat, in mai, cea mai mare crestere de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare a urcat usor, arata datele publicate ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

E cel mai tare Jaguar din istorie. Are 600 CP sub capota si atinge 320 km/h!

Jaguar a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului XE SV Project 8, cel mai puternic si totodata mai rapid automobil din istoria companiei. La sfarsitul lunii mai, Jaguar anunta lansarea iminenta a unei versiuni de 600 CP a modelului XE.

TOP cele mai bune hoteluri din lume: iata cat te costa sa stai aici

Cele mai bune hoteluri din lume au fost dezvaluite de TripAdvisor , in functie de milioane de recenzii lasate de turisti din intreaga lume. Hotelul care este castigatorul topului se afla la o ora si jumatate de zbor fata de Bucuresti.

Cea mai noua descoperire pe Terra: O noua insula a aparut in Atlantic (FOTO)

O noua insula si-a facut loc in largul coastei Statelor Unite, in apropiere de Capul Hatteras din Carolina de Nord. Descoperirea a fost facuta de catre localnici in luna aprilie a acestui an,.

Care e solutia cea mai buna pentru reformarea UE? Care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania? Cristian Preda discuta online vineri de la 9.30

Viteze si ritmuri diferite, cercuri concentrice - toate aceste metafore sunt folosite pentru a descrie scenariile de lucru pentru modernizarea unei Uniuni Europene lovite de crize succesive. Care sunt optiunile corecte pentru Romania si cum ne putem juca cel mai bine cartile? Europarlamentarul Cristian Preda discuta online cu cititorii HotNews. ro vineri de la ora 9. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii.

Mircea Badea si cea mai trista poveste: E profunda, ca un blestem

Mircea Badea a relatat in emisiunea in Gura Presei cea mai trista poveste pe care o stie. O poveste ca un blestem, cum a spus realizatorul. Povestea lui Ionica cel.

O noua lovitura pentru Marea Britanie. O masina a intrat in mai multi pietoni din apropierea statiei Kings Cross

Un nou incident grav s-a petrecut in Londra. O masina a intrat in pietonii aflati in apropierea statiei Kings Cross. Potrivit Digi 24, din primele informatii, o persoana a fost ranita.

Caru' cu vedete:Valul ii fura slipul lui Horia Brenciu! Momentul rusinos surprins de paparazzi;Ele sunt cele mai scumpe soliste din Romania! Ce tarife cer la concerte;Ups! I-a cazut sutienul in piscina

Loredana Groza, in vizorul Iuliei Albu. Loredana Groza a ajuns in vizorul fashion-editorului Iulia Albu. Cantareata a fost criticata pentru o. Brigitte Sfat divorteaza de Ilie Nastase. Ilie Nastase a aflat din presa de statusul de pe Facebook in care Brigitte anunta ca divorteaza. Fostul tenismen s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )