Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua lovitura pentru Marea Britanie. O masina a intrat in mai multi pietoni din apropierea statiei Kings Cross

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Marea Britanie. O masina a intrat in mai multi pietoni din apropierea statiei Kings Cross

Un nou incident grav s-a petrecut in Londra. O masina a intrat in pietonii aflati in apropierea statiei Kings Cross. Potrivit Digi 24, din primele informatii, o persoana a fost ranita. continuă pe Antena3

INCIDENT SOCANT la Londra in urma cu putin timp. Un nou atentat?

Un nou incident grav s-a petrecut in Londra. O masina a intrat in pietonii aflati in apropierea statiei Kings Cross. Potrivit Digi 24, din primele informatii, o persoana a fost ranita.

Citi: Guvernul Theresa May nu va rezista mai mult de cateva luni / Vor fi noi alegeri in Marea Britanie in maxim un an de zile

Guvernul Theresei May nu este sustenabil dincolo de un mandat de cateva luni si probabil ca in Marea Britanie vor avea loc alte alegeri nationale, afirma Citi intr-o nota pentru investitori, potrivit Reuters.

Premierul Theresa May, favorabila ramanerii imigrantilor UE in Marea Britanie. Reactia negociatorului Comisiei Europene

Premierul britanic, Theresa May, a reiterat luni ca este favorabila ramanerii cetatenilor statelor din blocul comunitar in Marea Britanie, dar in anumite conditii. in replica, negociatorul Comisiei Europene a afirmat ca Marea Britanie trebuie sa ofere garantii suplimentare, un nivel de protectie similar cu cel prevazut in legislatia comunitara pentru imigrantii din state ale UE.

Germania va crea o noua autoritate, pentru testarea emisiilor, dupa scandalul Volkswagen

Germania va infiinta o autoritate care se va ocupa cu testarea emisiilor masinilor, pentru a reda increderea consumatorilor dupa ce scandalul emisiilor Volkswagen a dezvaluit o problema cu poluarea la nivelul industriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )