Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cea mai noua descoperire pe Terra: O noua insula a aparut in Atlantic (FOTO)

B1 B1,
Cea mai noua descoperire pe Terra: O noua insula a aparut in Atlantic (FOTO)

O noua insula si-a facut loc in largul coastei Statelor Unite, in apropiere de Capul Hatteras din Carolina de Nord. Descoperirea a fost facuta de catre localnici in luna aprilie a acestui an,. continuă pe B1

Turbomecanica, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Actiunile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM) s-au apreciat cu 3,84%, in perioada 20-27 iunie, raportata la moneda euro, devenind, astfel, titlurile cu cea mai mare rentabilitate din componenta indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Jucator de fotbal, eliminat dupa cea mai proasta simulare din toate timpurile. Va intra in istorie cu o astfel de actiune penibila (VIDEO)

Fara indoiala, fundasul echipei braziliene Bahia, Lucas Fonseca, va intra in istoria fotbalului. Dar nu pentru vreo reusita, ci pentru cea mai proasta simulare. Cu sase minute inainte de a.

Care e solutia cea mai buna pentru reformarea UE? Care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania? Cristian Preda discuta online vineri de la 9.30

Viteze si ritmuri diferite, cercuri concentrice - toate aceste metafore sunt folosite pentru a descrie scenariile de lucru pentru modernizarea unei Uniuni Europene lovite de crize succesive. Care sunt optiunile corecte pentru Romania si cum ne putem juca cel mai bine cartile? Europarlamentarul Cristian Preda discuta online cu cititorii HotNews. ro vineri de la ora 9. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii.

Mircea Badea si cea mai trista poveste: E profunda, ca un blestem

Mircea Badea a relatat in emisiunea in Gura Presei cea mai trista poveste pe care o stie. O poveste ca un blestem, cum a spus realizatorul. Povestea lui Ionica cel.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )