Libnet.ro
UNICEF

07:15

Turcia, atacata de Statul Islamic. Mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Turcia, atacata de Statul Islamic. Mai multe persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite, joi dimineata, in orasul frontalier turc Kilis sud), de tiruri de artilerie venite dinspre zone de pe teritoriul sirian aflate sub controlul gruparii jihadiste Stat Is. continuă pe Antena3

Familia lui Kovesi a primit noaptea mai multe telefoane de la spionii israelieni. Tatal, fratele si fostul sot ai sefei DNA erau sunati frecvent (VIDEO)

Laura Coduta Kovesi, sefa de la DNA este subiectul principal intr-un scandal in care mai multe persoane de nationalitate israeliana sunt acuzate ca au incercat sa o spioneze pe aceasta. Metodele.

Statul Islamic ar fi creat o toxina mortala pe care ar putea sa o foloseasca in Europa, avertizeaza seful departamentului de contra-terorism din Maroc

Europa a fost afectata in ultimele luni, de doua atentate teroriste sangeroase, marca Statul Islamic. Majoritatea statelor europene se tem sa nu fie urmatoarea tinta. Abdelhak Khiame, directorul Biroului Central al investigatiilor judiciare, avertizeaza in cotidianul britanic The Sun ca jihadistii ar putea pune la cale un atac cu arme chimice. Statul Islamic a creat o toxina care este letala daca este atinsa.

Lista Turciei cu cei mai cautati teroristi. Ankara ofera recompense de 14 milioane de dolari pentru capturarea unor jihadisti din Statul Islamic

Guvernul turc ofera recompense de aproape 14 milioane de dolari pe capetele a 23 de jihadisti din cadrul retelei extremiste sunnite Statul Islamic, trei dintre acestia fiind cotati la peste 1,4 milioane de dolari fiecare, relateaza International Business Times.

300 de muncitori din Damasc, rapiti de gruparea jihadista Statul Islamic

Peste 300 de muncitori ar fi fost rapiti de gruparea jihadista Statul Islamic SI) de la o fabrica de ciment din apropiere de Damasc, a relatat joi televiziunea siriana de stat, preluata de agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Peste 300 de muncitori ai unei fabrici, rapiti de jihadistii de la Statul Islamic

Peste 300 de muncitori ar fi fost rapiti de gruparea jihadista Statul Islamic SI) de la o fabrica de ciment din apropiere de Damasc, a relatat joi televiziunea siriana de stat, preluata de agentiile.

VIDEO Statul Islamic avertizeaza ca ar putea comite noi atentate, mentionand Londra, Berlin si Roma

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care sugereaza ca ar putea comite si alte atacuri in Occident, mentionand Londra, Berlin si Roma ca posibile tinte, transmite Reuters.

Londra, Berlin si Roma, noile tinte ale organizatiei teroriste Statul Islamic

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a difuzat marti o inregistrare video in care sugereaza ca ar putea comite si alte atacuri in Vest, mentionand ca posibile tinte Londra, Berlin si Roma, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO Statul Islamic avertizeaza ca va comite noi atentate in Europa, mentionand ca tinte Londra, Roma si Berlinul

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) avertizeaza, intr-o noua inregistrare video, ca va comite noi atentate in Europa, precizand ca are ca tinte orasele Londra, Roma si Berlin, informeaza site-ul MetroNews. uk.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Londra, Berlin si Roma (VIDEO)

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Londra, Berlin sau Roma. Organizatia terorista a lansat o noua inregistrare video de propaganda prin care cere exterimistilor sa omoare necredinciosii.

Statul Islamic a creat o toxina mortala. O simpla atingere te ucide pe loc

Abdelhak Khiame, seful departamentului contra-terorism din Maroc, avertizeaza ca organizatia terorista ISIS vrea sa produca arme biologice si chimice. Potrivit lui, Statul Islamic a creat o toxina care este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )