Libnet.ro
UNICEF

20:30

Turcia, din nou in teroare: Cel putin cinci persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana in apropiere de o cazarma din Istanbul (VIDEO)

B1 B1,
Turcia, din nou in teroare: Cel putin cinci persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana in apropiere de o cazarma din Istanbul (VIDEO)

Minimum cinci persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana din apropiere de o cazarma din Istanbul, arata cihan. com. tr. Cazarma militara se afla in districtul Sancaktepe, iar printre. continuă pe B1

Turcia: Atentat cu bomba in orasul Diyarbakir. Cel putin 13 persoane au fost ranite (VIDEO)

O bomba a explodat in zona centrala a orasului Diyarbakir, principalul oras kurd din sud-estul Turciei, informeaza agentia ANSA. Cel putin 13 persoane au fost ranite in atentatul care a vizat.

Irak: Un atentat cu masina capcana a fost comis la Bagdad. Cel putin 16 persoane au fost ucise

Un atentat cu masina capcana a fost comis miercuri dimineata la Bagdad, cel putin 16 persoane fiind ucise, iar alte peste 40, ranite, informeaza Reuters. Explozia s-a produs intr-o piata aglomerata.

Irak: Un atentat cu masina capcana a fost comis la Bagdad. Cel putin 64 persoane au fost ucise

50 Cel putin 64 de persoane au fost ucise in atentatul cu masina capcana de la Bagdad, informeaza BBC News. Un atentat cu masina capcana a fost comis miercuri dimineata la Bagdad, cel putin.

UPDATE VIDEO Atentat in sud-estul Turciei. Cel putin trei persoane au fost ucise si alte 45 ranite

O masina-capcana a explodat in centrul orasului turc Diyarbakir, situat in sud-estul tarii, cel putin trei persoane fiind ucise si alte 45 ranite in urma atentatului, care a vizat un autobuz al politiei turce, relateaza Russia Today.

O masina capcana a explodat in orasul turc Diyarbakir. Cel putin 15 persoane au fost ranite

Autoritatile din Turcia au anuntat ca o masina capcana a explodat in orasul Diyarbakir. in urma atacului, cel putin 15 persoane au fost ranite, conform primelor informatii. Stire in curs.

Cel putin 16 morti si zeci de raniti in urma exploziei unei masini capcana la Bagdad

Cel putin 16 persoane au murit, iar alte peste 40 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina capcana comis miercuri dimineata la Bagdad, informeaza Mediafax, citand surse Reuters. Surse.

Atentat sinucigas. Cel putin opt morti si zeci de raniti

Cel putin opt persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 20 au fost ranite intr-un atentat sinucigas care a vizat miercuri un convoi militar, in estul Yemenului, informeaza site-ul agentiei.

Cel putin doi oameni au murit in urma unei tornade puternice, in Oklahoma

Cel putin doua persoane au murit, iar trei case au fost distruse in totalitate, dupa ce o tornada puternica, ce a avut peste 1,5 kilometri diametru, a lovit luni o zona aflata la sud-est de Oklahoma City, au anuntat autoritatile, citate de Reuters.

Cel putin 81 de raniti intr-un incendiu devastator produs la Cairo

Cel putin 81 de persoane, printre care pompieri, au fost ranite usor luni intr-un incendiu care s-a propagat rapid la peste cinci imobile ale unui cartier comercial din centrul capitalei egiptene Cairo, au.

Atentat la Istanbul: Cinci persoane ranite dupa ce o masina-capcana a explodat in apropiere de o cazarma

O masina-capcana a explodat joi in apropierea unei cazarme militare din districtul Sancaktepe, situat in metropola Istanbul. Potrivit primelor informatii, cinci persoane au fost ranite in deflagratie, intre printre acestea nu se afla militari, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )