Libnet.ro
UNICEF

19:30

Turcinov, presedintele Parlamentului Ucrainei: Statul nu poate depinde de capriciile lui ...

România Liberă România Liberă,
Turcinov, presedintele Parlamentului Ucrainei: Statul nu poate depinde de capriciile lui ...

Noul presedinte al Parlamentului de la Kiev, Oleksandr Turcinov, a declarat sambata ca statul nu poate depinde de capriciile unui presedinte care s-a exclus singur de la guvernare, cu referire la Viktor Ianukovici. Parlamentul a fixat pentru 25 mai data alegerilor prezidentiale anticipate din Ucraina, unde presedintele nu isi mai indeplineste atributiile, ceea ce echivaleaza cu destituirea de facto. Presedintele Viktor Ianukovici a declarat anterior la Harkov in estul Ucrainei) ca nu . continuă pe România Liberă

Presedintele Parlamentului ucrainean a demisionat.

Presedintele Parlamentului ucrainean, un apropiat al presedintelui Viktor Ianukovci, a demisionat sambata, a anuntat vicepresedintele Parlamentului in timpul sedintei, relateaza AFP. Volodimir Ribak a demisionat dupa ce o serie de deputati din cadrul Partidului Regiunilor, aflat la putere, au anuntat ca parasesc formatiunea. Citeste si Opozitia din Ucraina, dispusa sa faca pace cu Ianukovici.

Presedintele Parlamentului de Kiev a semnat rezolutia prin care se interzice utilizarea munitiei.

Presedintele Verhovna Rada Parlament) Volodimir Ribak a semnat o rezolutie parlamentara care condamna violenta in tara si interzice o operatiune antiterorista declansata joi seara, relateaza agentia Interfax-Ukraine in pagina electronica, anunta Mediafax. Rezolutia Verhovna Rada care condamna utilizarea violentei a fost semnata de catre presedintele Parlamentului, a declarat Volodimir Ribak intr-o sesiune, vineri. Anterior s-a anuntat ca Parlamentul a adoptat joi seara o rezolutie, aproape .

Ucraina: Aliatul Iuliei Timosenko a fost ales presedintele Parlamentului

Aliatul opozantei Iulia Timosenko, Oleksander Turcinov, a fost ales presedinte al Parlamentului, sambata, in locul lui Rybak, apropiat al lui Ianukovici, care a demisionat, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici a incercat sa fuga in Rusia - presedintele Parlamentului ucrainean

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa ia un avion spre Rusia, insa a fost impiedicat de autoritatile vamale, a declarat sambata noul presedinte al Parlamentului de la Kiev, Oleksander Turchynov, citat de agentia Interfax, transmite AFP.

Presedintele Parlamentului ucrainean a semnat rezolutia care interzice o operatiune antiterorista

Presedintele Verhovna Rada Parlament) Volodimir Ribak a semnat o rezolutie parlamentara care condamna violenta in tara si interzice o operatiune antiterorista declansata joi seara, relateaza agentia Interfax-Ukraine in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )