Libnet.ro
UNICEF

18:45

Turneul Campioanelor: Petra Kvitova a invins-o pe Lucie Safarova

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Petra Kvitova a invins-o pe Lucie Safarova

Petra Kvitova a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor editia din 2015), dupa ce a trecut de Lucie Safarova, scor 7-5, 7-5, intr-un meci contand pentru Grupa Alba. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza a invins-o pe Lucie Safarova, in Grupa Alba

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 7-6 4), pe sportiva ceha Lucie Safarova, locul 9 WTA, in primul meci din Grupa Alba a Turneului Campioanelor de la Singapore.

LIVE SCORE Petra Kvitova - Lucie Safarova: miercuri, ora 09.00. Duelul cehoaicelor, la Turneul Campioanelor de la Singapore

Cea de a patra zi a Turneului Campioanelor aduce un duel al cehoaicelor, in cadrul Grupei Albe. Petra Kvitova 4) si Lucie Safarova 8) vor disputa primul meci al zilei, aceasta fiind cea de a opta intalnire din cariera lor.

Petra Kvitova a castigat duelul cehoaicelor de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Safarova. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita a invins-o pe conationala sa, Lucie Safarova 8), scor 7-5, 7-5, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cadrul Grupei Albe. Cel putin pana la urmatorul meci, de miercuri, din Grupa Alba, Kvitova se va afla pe primul loc.

Turneul Campioanelor: Muguruza si Kerber debuteaza cu victorii in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova. Tot in Gupa Alba, Angelique Kerber a invins-o luni pe Petra Kvitova, 6-2 7-6 7-3).

Kvitova o bate pe Safarova si echilibreaza grupa Alba

Petra Kvitova a castigat miercuri partida cu Lucie Safarova, 7-5 7-5, creand o situatie echilibrat in Grupa Alba.

Turneul Campioanelor: Muguruza, victorie stransa cu Safarova. Halep a privit din tribune

Garbine Muguruza, a doua favorita a invins-o pe Lucie Safarova 8), cu scorul de 6-3, 7-67/4), dupa aproximativ 2 ore de joc. Iberica si-a luat revansa in fata cehoaicei dupa un meci la care s-a aflat, in tribune, si Simona Halep.

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, locul 7 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 7-6 3), pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 5 WTA, in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Kerber, victorie mare in fata Petrei Kvitova, in Grupa Tiebreak-urilor!

Angelique Kerber, cap de serie 6, a reusit prima mare surpriza a Turneului Campioanelor, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe a patra favorita, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 7-6 7/3). Ambele partide disputate in Grupa Alba au fost decise la tiebreak.

LIVE SCORE Petra Kvitova - Angelique Kerber: A inceput al doilea duel al zilei din Grupa Alba. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita si Angelique Kerber 6) se confrunta la Turneul Campioanelor, in cadrul Grupei Albe. Cele doua se vor intalni pentru a saptea oara in cariera lor.

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu victorie in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )