Libnet.ro
UNICEF

12:30

Turneul Campioanelor: Muguruza, victorie stransa cu Safarova. Halep a privit din tribune

România Liberă România Liberă,
Turneul Campioanelor: Muguruza, victorie stransa cu Safarova. Halep a privit din tribune

Garbine Muguruza, a doua favorita a invins-o pe Lucie Safarova 8), cu scorul de 6-3, 7-67/4), dupa aproximativ 2 ore de joc. Iberica si-a luat revansa in fata cehoaicei dupa un meci la care s-a aflat, in tribune, si Simona Halep. continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu victorie in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova .

Turneul Campioanelor: Muguruza si Kerber debuteaza cu victorii in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova. Tot in Gupa Alba, Angelique Kerber a invins-o luni pe Petra Kvitova, 6-2 7-6 7-3).

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu stangul. Favorita la simplu, invinsa la dublu

Garbine Mugurza, a doua favorita, dupa Simona Halep, la Turneul Campioanelor, care evolueaza si la simplu si la dublu, a debutat cu o infrangere, alaturi de coechipiera sa, Carla Suarez Navarro.

Turneul Campioanelor: prima mare supriza in competitia din Singapore. Halep a venit s-o vada pe Muguruza

Luni au avut loc primele partide ale Grupei Albe de la Turneul Campioanelor. Muguruza si-a respectat statutul de favorita, dar Kvitova a clacat.

Turneul Campioanelor: Kerber, victorie mare in fata Petrei Kvitova, in Grupa Tiebreak-urilor!

Angelique Kerber, cap de serie 6, a reusit prima mare surpriza a Turneului Campioanelor, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe a patra favorita, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 7-6 7/3). Ambele partide disputate in Grupa Alba au fost decise la tiebreak.

Turneul Campioanelor Ziua 2: Muguruza, surpriza acestui an, debuteaza contra Safarovei. Vezi programul de luni

Turneul Campioanelor de la Singapore continua, luni, cu primele meciuri din Grupa Alba. Garbine Muguruza, a doua favorita dupa Simona Halep, va debuta impotriva cehoaicei Lucie Safarova, cap de serie 8.

UPDATE. Turneul Campioanelor: Simona Halep, lider! Muguruza, detronata. Vezi clasamentul GRUPELOR

Turneul Campioanelor, care se desfasoara intre 25 octombrie - 1 noiembrie, si-a aflat componenta celor doua grupe in urma tragerilor la sorti de vineri. Romanca evolueaza in Grupa AB. Grupa A Grupa B .

Turneul Campioanelor: Simona Halep si Garbine Muguruza, lideri in grupe. Vezi clasamentul

Turneul Campioanelor, care se desfasoara intre 25 octombrie - 1 noiembrie, si-a aflat componenta celor doua grupe in urma tragerilor la sorti de vineri. Romanca evolueaza in Grupa AB. Grupa A Grupa B .

Simona Halep la Singapore: 5 motive sa credem in prima victorie cu Sarapova. Programul de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor. Dupa cinci meciuri pierdute in fata Mariei Sarapova, Simona Halep are marti sansa sa isi treaca in cont prima victorie. Un succes cu rusoaica o trimite aproape sigur in semifinale.

Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

Simona Halep, principala favorita, a castigat primul sau meci la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta, a 7-a favorita, cu scorul de 6-0, 6-3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )