Libnet.ro
UNICEF

12:15

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, locul 7 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 7-6 3), pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 5 WTA, in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Muguruza si Kerber debuteaza cu victorii in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova. Tot in Gupa Alba, Angelique Kerber a invins-o luni pe Petra Kvitova, 6-2 7-6 7-3).

LIVE SCORE Petra Kvitova - Angelique Kerber: A inceput al doilea duel al zilei din Grupa Alba. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita si Angelique Kerber 6) se confrunta la Turneul Campioanelor, in cadrul Grupei Albe. Cele doua se vor intalni pentru a saptea oara in cariera lor.

Turneul Campioanelor: Kerber, victorie mare in fata Petrei Kvitova, in Grupa Tiebreak-urilor!

Angelique Kerber, cap de serie 6, a reusit prima mare surpriza a Turneului Campioanelor, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe a patra favorita, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 7-6 7/3). Ambele partide disputate in Grupa Alba au fost decise la tiebreak.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie cu Agnieszka Radwanska, dupa un meci maraton

Maria Sharapova a castigat prima partida de la Turneul Campioanelor editia din 2015), rusoaica trecand, dupa o partida maraton, de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4. Meciul de la Singapore a durat doua ore si 49 de minute.

Turneul Campioanelor: prima mare supriza in competitia din Singapore. Halep a venit s-o vada pe Muguruza

Luni au avut loc primele partide ale Grupei Albe de la Turneul Campioanelor. Muguruza si-a respectat statutul de favorita, dar Kvitova a clacat.

LIVE Simona Halep-Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor (Duminica, ora 9:00)

Urmariti duminica de la ora 9:00, live text in aceasta pagina, meciul de debut pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucatoarea noastra o intalneste in Grupa Rosie pe italianca Flavia Pennetta, ultima castigatoare a turneului US Open si sportiva care se va retrage din activitate dupa aceasta competitie.

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu victorie in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova .

Simona Halep a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminica, la Singapore.

Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

Simona Halep, principala favorita, a castigat primul sau meci la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta, a 7-a favorita, cu scorul de 6-0, 6-3.

Turneul Campioanelor: Simona Halep are meci marti cu Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )