Libnet.ro
UNICEF

11:45

Petra Kvitova a castigat duelul cehoaicelor de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Safarova. Turneul Campioanelor 2015

România Liberă România Liberă,
Petra Kvitova a castigat duelul cehoaicelor de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Safarova. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita a invins-o pe conationala sa, Lucie Safarova 8), scor 7-5, 7-5, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cadrul Grupei Albe. Cel putin pana la urmatorul meci, de miercuri, din Grupa Alba, Kvitova se va afla pe primul loc. continuă pe România Liberă

LIVE SCORE Petra Kvitova - Lucie Safarova: miercuri, ora 09.00. Duelul cehoaicelor, la Turneul Campioanelor de la Singapore

Cea de a patra zi a Turneului Campioanelor aduce un duel al cehoaicelor, in cadrul Grupei Albe. Petra Kvitova 4) si Lucie Safarova 8) vor disputa primul meci al zilei, aceasta fiind cea de a opta intalnire din cariera lor.

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, locul 7 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 7-6 3), pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 5 WTA, in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Petra Kvitova a invins-o pe Lucie Safarova

Petra Kvitova a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor editia din 2015), dupa ce a trecut de Lucie Safarova, scor 7-5, 7-5, intr-un meci contand pentru Grupa Alba.

LIVE SCORE Petra Kvitova - Angelique Kerber: A inceput al doilea duel al zilei din Grupa Alba. Turneul Campioanelor 2015

Petra Kvitova, a patra favorita si Angelique Kerber 6) se confrunta la Turneul Campioanelor, in cadrul Grupei Albe. Cele doua se vor intalni pentru a saptea oara in cariera lor.

Turneul Campioanelor: Muguruza merge ceas in Grupa Alba. Victorie si pentru Petra Kvitova

Garbine Muguruza si-a adjudecat si a doua partida de la Turneul Campioanelor, dupa ce a trecut in doua seturi de Angelique Kerber.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )