Libnet.ro
UNICEF

11:30

Turneul Campionilor: Andy Murray il bate pe Novak Djokovici in doua seturi si incheie anul pe primul loc ATP!

Adevărul Adevărul,
Turneul Campionilor: Andy Murray il bate pe Novak Djokovici in doua seturi si incheie anul pe primul loc ATP!

Andy Murray a incheiat anul en-fanfare, cu a 24-a victorie consecutiva. Scotianul l-a invins pe Djokovici in finala Turneului Campionilor, iar sfarsitul de an il va prinde pe primul loc ATP. continuă pe Adevărul

Turneul Campionilor: Andy Murray, in semifinale - Stan Wawrinka, eliminat din competitie

Cap de serie numarul unu, Andy Murray s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor dupa ce l-a invins in doua seturi, scor 6-4, 6-2 dupa o ora si 26 de minute), pe Stanislas Wawrinka, al treilea favorit al intrecerii din O2 Arena. In urma acestei infrangeri, elvetianul semifinalist in 2015) a fost eliminat de la turneul gazduit de Londra.

Turneul Campionilor: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa un meci maraton cu Milos Raonic

Cap de serie numarul unu, Andy Murray s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins, la capatul unui meci maraton, pe canadianul Milos Raonic. Meciul din O2 Arena a durat trei ore si 38 de minute, liderul clasamentului ATP impunandu-se in trei seturi, scor 5-7, 7-6 5), 7-6 9).

Turneul Campionilor: Victorie la pas pentru Novak Djokovic cu David Goffin - Sarbul, in semifinale cu victorii pe linie

Novak Djokovic si-a respectat din plin statutul de favorit in meciul cu David Goffin Belgia - cap de serie numarul noua: l-a inlocuit pe accidentatul Gael Monfils), numarul doi ATP castigand ultima partida din Grupa Ivan Lendl de la Turneul Campionilor, scor 6-1, 6-2 a durat o ora si zece minute). Sarbul va merge in semifinalele competitiei din O2 Arena cu victorii pe linie a trecut de Dominic Thiem, Milos Raonic si David Goffin).

Turneul Campionilor: finala de vis intre Djokovici si Murray, castigatorul va incheia anul pe locul 1 ATP

Novak Djokovici si Andy Murray vor juca in aceatsa seara ora 20. 00, DigiSport 2) pentru trofeul Turneul Campionilor si pentru locul 1 ATP.

Murray castiga Turneul Campionilor in fata lui Djokovic

Jucatorul britanic Andy Murray a cucerit, duminica, titlul la Turneul Campionilor dupa o finala castigata in doua seturi in fata lui Novak Djokovic.

Andy Murray a castigat in premiera Turneul Campionilor si termina anul pe locul I in clasamentul ATP

Tenismanul scotian Andy Murray a castigat in premiera Turneului Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe sarbul Novak Djokovic cu 6-3, 6-4, si va termina anul 2016 pe primul loc in clasamentul ATP, anunta Agerpres.

Andy Murray a castigat Turneul Campionilor: Britanicul termina pe numarul 1 mondial dupa un final de sezon foarte bun

Andy Murray s-a impus duminica seara in finala Turneului Campionilor la tenis disputata impotriva sarbului Novak Djokovic. Britanicul a triumfat cu 6-3 6-4 si castiga pentru prima data.

Turneul Campionilor: Gael Monfils s-a retras, locul sau va fi luat de David Goffin

Gael Monfils locul 6 ATP) a anuntat ca nu mai poate juca si ultima partida din faza grupelor de la Turneul Campionilor, in locul sau urmand sa evolueze David Goffin 11 ATP). Astfel, belgianul va da piept cu Novak Djokovic in ultima disputa din Grupa Ivan Lendl a competitiei de la Londra.

Tenis: Andy Murray a castigat in premiera Turneul Campionilor

Tenismanul scotian a castigat in premiera Turneului Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe sarbul Novak Djokovic cu 6-3, 6-4 si va terminat anul pe primul loc in clasamentul ATP, informeaza Agerpres.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in finala - Victorie usoara in fata lui Kei Nishikori

Novak Djokovic si-a respectat din plin statutul de favorit in meciul cu japonezul Kei Nishikori, cap de serie numarul cinci, sarbul castigand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in semifinalele Turneului Campionilor. Numarul doi ATP a obtinut pentru a sasea oara calificarea in marea finala competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )