Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

România Liberă România Liberă,
Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

Novak Djokovic a debutat cu dreprul in grupa A la Turneul Campionilor. Djokovic l-a invins cu 6-1, 6-1,pe Marin Cilic, in doar 56 de minute de joc. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor: Victorii in prima zi pentru Federer si Nishikori

Federer a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Elvetianul a trecut,in doua seturi, de Milos Raonic. Kei Nishikori, primul asiatic prezent pe tabloul evenimentului, a inceput bine- a trecut de favoritul publicului, Andy Murray.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Novak Djokovic a impresionat la debutul sau la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar 56 de minute pentru a-l invinge pe Marin Cilic, scor 6-1, 6-1, intr-o partida contand pentru Grupa A.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

Turneul Campionilor: Feder l-a invins pe Nishikori

Roger Federer continua sa ameninte suprematia mondiala a lui Novak Djokovic dupa ce l-a invins, marti, pe Kei Nishikori, intr-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor.

Novak Djokovici a castigat meciul impotriva lui Marin Cilici, in Turneul Campionilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, l-a invins, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, pe croatul Marin Cilici, al optulea favorit, in prima etapa a grupei A de la Turneul Campionilor de la Londra, info.

VIDEO Tecau a pierdut dramatic meciul de debut de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si colegul sau Jean Julien Rojer au pierdut foarte greu prima partida jucata la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea romano-olandeza a cedat in fata perechii formata Peya/Soares in trei seturi, dupa o ora si 29 de minute de joc.

LIVE TEXT: Peya/Soares- Rojer/Tecau, de la ora 14, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau debuteaza luni, de la ora 14, in grupa A de la Turneul Campionilor impotriva perechii Peya-Soares.

LIVE TEXT: Peya/Soares- Rojer/Tecau, 6-3, 1-2, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau debuteaza luni, de la ora 14, in grupa A de la Turneul Campionilor impotriva perechii Peya-Soares.

Tecau si Rojer joaca luni primul lor meci din grupa la Turneul Campionilor

Horia Tecau debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie care va avea loc la Londra. Tenismenul roman va juca impreuna cu olandezul Julien Rojer in partida de dublu din Grupa A a turneului, impotriva.

Peya/Soares- Rojer/Tecau, 6-3, 3-6, 12-10, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau au debutat cu stangul la Turneul Campionilor. Tecau si Rojer au pierdut cu 3-6, 6-3, 10-12, in fata perechii Peya- Soares la capatul unui meci fabulos, de o ora si 27 de minute, in care cele doua perechi au mers cap la cap.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )