Libnet.ro
UNICEF

13:15

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Novak Djokovic a impresionat la debutul sau la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar 56 de minute pentru a-l invinge pe Marin Cilic, scor 6-1, 6-1, intr-o partida contand pentru Grupa A. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

Novak Djokovic a debutat cu dreprul in grupa A la Turneul Campionilor. Djokovic l-a invins cu 6-1, 6-1,pe Marin Cilic, in doar 56 de minute de joc.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

Turneul Campionilor: Feder l-a invins pe Nishikori

Roger Federer continua sa ameninte suprematia mondiala a lui Novak Djokovic dupa ce l-a invins, marti, pe Kei Nishikori, intr-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor.

Novak Djokovici a castigat meciul impotriva lui Marin Cilici, in Turneul Campionilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, l-a invins, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, pe croatul Marin Cilici, al optulea favorit, in prima etapa a grupei A de la Turneul Campionilor de la Londra, info.

VIDEO Tecau a pierdut dramatic meciul de debut de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si colegul sau Jean Julien Rojer au pierdut foarte greu prima partida jucata la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea romano-olandeza a cedat in fata perechii formata Peya/Soares in trei seturi, dupa o ora si 29 de minute de joc.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

Peya/Soares- Rojer/Tecau, 6-3, 3-6, 12-10, in grupa A, la Turneul Campionilor

Jean Julien Rojer si Horia Tecau au debutat cu stangul la Turneul Campionilor. Tecau si Rojer au pierdut cu 3-6, 6-3, 10-12, in fata perechii Peya- Soares la capatul unui meci fabulos, de o ora si 27 de minute, in care cele doua perechi au mers cap la cap.

Turneul Campionilor: Roger Federer - Kei Nishikori 6-3, 6-2/ Precizie elvetiana

Roger Federer a continuat, marti, si impotriva lui Kei Nishikori jocul bun din ultima perioada, elvetianul ajungand la al doilea succes la Turneul Campionilor. Favorit numarul doi, Federer s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o cu autoritate.

Turneul Campionilor: Tecau si Rojer joaca miercuri cu fratii Bryan

Horia Tecau si Jean Julien Rojer joaca, miercuri, cu fratii Bob si Mike Bryan, al doilea meci din Grupa a de la Turneul Campionilor. Ambele perchi vin dupa o infrangere, in prima etapa.

Supriza la Turneul Campionilor: Liderii mondiali la dublu au fost invinsi

A fost surpriza mare la Turneul Campionilor, in grupa A de la dublu. Fratii Mike si Bob Bryan, liderii mondiali, au fost invinsi cu 7-6 3), 6-3 de perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt, a treia favorita la castigarea evenimentului de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )