Libnet.ro
UNICEF

18:00

Turneul WTA de la Hong Kong, amanat din cauza manifestatiilor

România Liberă România Liberă,
Turneul WTA de la Hong Kong, amanat din cauza manifestatiilor

Turneul feminin de tenis de la Hong Kong, din circuitul WTA, prevazut pentru inceputul lunii octombr. continuă pe România Liberă

Politia din Hong Kong foloseste tunuri cu vopsea: motivul terifiant din spatele gestului ciudat

Au trecut deja cateva luni de la inceputul protestelor din Hong Kong, iar autoritatile au devenit din ce in ce mai creative in a identifica protestatarii. in timp ce participantii la protestele din Hong Kong incearca sa nu fie prinsi, politistii au inceput sa apeleze la solutii neobisnuite pentru a-i identifica si aresta. Ne aflam .

Bursa din Hong Kong vrea sa preia London Stock Exchange

Oferta - 39 de miliarde de dolari Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX), operatorul Bursei din Hong Kong, a lansat, ieri, o oferta nesolicitata de 32 de miliarde de lire sterline 39 de miliarde de dolari) in numerar si actiuni pentru preluarea London Stock Exchange LSE), anunta Reuters.

ITALIA: Miscarea Cinci Stele monitorizeaza atent oferta Bursei din Hong Kong pentru LSE

Miscarea Cinci Stele M5S, anti-sistem), aflata la guvernare in Italia, a anuntat ca va monitoriza cu atentie oferta Bursei din Hong Kong pentru London Stock Exchange LSE) pentru a se asigura ca nu afecteaza interesele italiene, transmite Reuters.

Bursa din Hong Kong ofera aproape 37 miliarde de dolari pentru London Stock Exchange

Actiunile London Stock Exchange au crescut semnificativ astazi, dupa ce rivala Hong Kong Exchanges and Clearing HKEX) a propus combinarea celor doi operatori bursieri, care evalueaza LSE la 29,6 miliarde de lire sterline 36,6 miliarde de dolari), transmit MarketWatch, BBC si Reuters.

SUA introduce un proiect de lege prin care se interzice vanzarea de echipament pentru combaterea dezordinii publice catre fortele de ordine din Hong Kong

Reprezentantii americani din Congres au anuntat luni un proiect de lege prin care se interzice vanzarea de echipament pentru combaterea dezordinii publice catre fortele de ordine din Hong Kong, in contextul in care protestele din oras inca se mentin, scrie SCMP.

Carrie Lam: Escaladarea violentei din Hong Kong nu va rezolva problemele sociale

Escaladarea violentelor din cadrul protestelor din Hong Kong nu va duce la rezolvarea problemelor sociale, a declarat marti prim-ministrul Carrie Lam, mentionand ca regreta ingerintele Parlamentelor straine in problemele interne ale teritoriului, scrie Mediafax, citand Reuters.

Bianca Andreescu nu va participa la turneul WTA Wuhan

Bianca Andreescu Canada; 5 WTA) a decis sa ia o pauza dupa primul Grand Slam al carierei US Open. Sportiva nu va participa la turneul WTA Wuhan, desi initial era pe listele organizatorilor.

DIN CAUZA NERESPECTARII DE CATRE GUVERN A ANGAJAMENTELOR: Sindicatele din industria de aparare anunta proteste

Sindicatele din industria de aparare anunta proteste, miercuri si joi, in Piata Victoriei, din cauza nerespectarii de catre Guvern a angajamentelor asumate.

Un avion plin de romani a aterizat fortat in Frankfurt din cauza unui incident care s-a petrecut la bord

Un avion al companiei WizzAir plecase din Londra spre Bucuresti, iar pilotul a fost nevoit sa aterizeze fortat pe aeroportul fin Frankfurt. Se pare ca s-a luat aceasta decizie din cauza a doi pasageri.

VIDEO Imagini de groaza in Spania, din cauza ploilor torentiale: Trei persoane au murit Doua aeroporturi au fost inchise, in timp ce strazile au fost transformate in rauri

Trei persoane au murit in sudul Spaniei din cauza ploilor torentiale, care au umflat raurile si au produs inundatii, transformand drumurile in rauri fortand inchiderea a doua aeroporturi internationale, relateaza Reuters si Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )