Libnet.ro
UNICEF

11:15

Turul Frantei: Victorie a unui francez de 14 iulie: Warren Barguil a castigat etapa a 13-a

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Victorie a unui francez de 14 iulie: Warren Barguil a castigat etapa a 13-a

Dorinta organizatorilor s-a implinit: un francez a castigat etapa disputata pe 14 iulie, de ziua nationala a Frantei. Warren Barguil Team Sunweb) s-a impus vineri, in runda disputata intre Saint-Girons si Foix, pe o distanta de 101 kilometri. Tricou galben ramana Fabio Aru Astana). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Epopeea singurilor romani care au concurat in Turul Frantei

Singura data cand ciclisti romani au concurat in Turul Frantei s-a intamplat la editia din 1936, cand patru ciclisti din Romania au primit invitatie de participare chiar din partea celebrului Henri Desgrange,.

Calendar crestin ortodox. Ce sfant este praznuit pe 14 iulie

Pe 14 iulie este praznuit Sfantul Nicodim Aghioritul. Acesta s-a nascut in anul 1749 in orasul Naxos, situat in sud-estul arhipelagului Ciclade din Marea Egee. Pana la intrarea in monahism, s-a numit Nicolae.

Curs valutar 14 iulie. Continua sa creasca lira sterlina

Cursul valutar valabil vineri, 14 iulie, indica o continuare a tendintei de crestere a lirei sterline, a carei cotatie fata de moneda nationala s-a majorat cu peste patru bani fata de precedenta sedinta de tranzactionare .

14 iulie in istorie: Francezii cuceresc Bastilia. Se stinge Madalina Manole

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 14 iulie .

[P] Pe 13 si 14 iulie, universitatile britanice concureaza cu cele romanesti

Pe 13 si 14 iulie, 10 universitati din Marea Britanie revin in Romania pentru a organiza sesiunea de admitere cu raspuns pe loc, facand astfel concurenta celor mai recunoscute campusuri din tara ASE, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi fiind cele mai recunoscute dintre acestea. Comparativ cu structura admiterilor din regiune, unde locurile sunt limitate, iar mediile de admitere pot depasi chiar si 9,5, universitatile din UK ofera candidatilor raspunsul dupa doar 15 minute de discutie libera. Mai mult decat atat, candidatii pot pleca si cu confirmarea unei burse garantate destinate exclusiv celor care aleg sa isi continue studiile in strainatate.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Germanul Marcel Kittel, la a cincea victorie de etapa

Germanul Marcel Kittel a castigat miercuri etapa a 11-a din Turul Frantei, disputata pe traseul Eymet - Pau 203,5 km), cu timpul de 4h34min27sec, depasindu-si recordul personal in Marea Bucla. El s-a impus la sprint in fata olandezului Dylan Groenewegen Lotto-Jumbo) si a norvegianului Edvald Boasson Hagen Dimension Data).

Marcel Kittel, a patra victorie de etapa in Turul Frantei

Germanul Marcel Kittel este de neoprit la sprinturile din Turul Frantei, rutierul echipei Quick Step obtinand, marti, victoria in etapa a 10-a desfasurata pe o distanta de 178 km intre Perigueux si Bergerac.

Turul Frantei: Romain Bardet, victorios in etapa a 12-a/ Fabio Aru, noul tricou galben al competitiei

Francezul Romain Bardet AG2R La Mondiale) a castigat, joi, etapa cu numarul 12 din Turul Frantei, disputata intre Pau si Peyragudes, pe o distanta totala de 214,5 km. Fabio Aru a incheiat runda pe locul trei) a preluat tricoul galben de la Chris Froome - are un avantaj de sase secunde in fruntea ierarhiei.

Donald Trump, invitat in 14 iulie in Franta. E. Macron: Vrem sa pastram o relatie esentiala in domeniul securitatii

Presedintele francez Emmanuel Macron a justificat joi intr-un interviu comun pentru ziarul francez Ouest-France si cel german din grupul Funke, invitatia la Donald Trump pentru 14 iulie din dorinta sa de a sarbatori o relatie esentiala in domeniul de securitate, scrie AFP.

VIDEO Moment-surpriza la defilarea de 14 iulie de pe Champs-Elysees: Fanfara militara a cantat fragmente din cateva melodii ale trupei Daft Punk

Traditionala defilare de Ziua Nationala a Frantei, de pe Champs-Elysees, la care au asistat atat Emmanuel Macron cat si Donald Trump, in calitate de invitat special, a oferit si un moment inedit: fanfara militara a intrerupt, pentru scurt timp, solemnitatea obisnuita a evenimentului, pentru a canta cateva fragmente din melodii ale trupei franceze Daft Punk, sub privirile surprinse ale liderului de la Casa Alba, relateaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )