Libnet.ro
UNICEF

08:00

Epopeea singurilor romani care au concurat in Turul Frantei

Antena3 Antena3,
Epopeea singurilor romani care au concurat in Turul Frantei

Singura data cand ciclisti romani au concurat in Turul Frantei s-a intamplat la editia din 1936, cand patru ciclisti din Romania au primit invitatie de participare chiar din partea celebrului Henri Desgrange,. continuă pe Antena3

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Germanul Marcel Kittel, la a cincea victorie de etapa

Germanul Marcel Kittel a castigat miercuri etapa a 11-a din Turul Frantei, disputata pe traseul Eymet - Pau 203,5 km), cu timpul de 4h34min27sec, depasindu-si recordul personal in Marea Bucla. El s-a impus la sprint in fata olandezului Dylan Groenewegen Lotto-Jumbo) si a norvegianului Edvald Boasson Hagen Dimension Data).

Marcel Kittel, a patra victorie de etapa in Turul Frantei

Germanul Marcel Kittel este de neoprit la sprinturile din Turul Frantei, rutierul echipei Quick Step obtinand, marti, victoria in etapa a 10-a desfasurata pe o distanta de 178 km intre Perigueux si Bergerac.

VIDEO Turul Frantei: Rigoberto Uran, victorie la photo finish in fata lui Warren Barguil (Sunweb)

Rigoberto Uran Cannondale) a castigat la photo finish etapa cu numarul noua din Turul Frantei desfasurata intre Nantua si Chambery, pe o distanta totala de 181,5 kilometri), columbianul invingandu-l la limita pe Warren Barguil Sunweb). Marele perdant al zilei a fost Richie Porte BMC): a cazut urat pe o coborare si a fost nevoit sa abandoneze inainte de etapa de azi, era la doar 39 de secunde de prima pozitie). Lider al ierarhiei se mentine Chris Froome Sky).

Turul Frantei: Richie Porte, fracturi la clavicula si pelvis dupa cazatura de duminica

Australianul Richie Porte, care a abandonat dupa o cazatura teribila suferita in etapa a noua a Turului Frantei, are fracturi la clavicula si la pelvis, a anuntat, duminica seara, echipa BMC.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat la sprint etapa a zecea - Chris Froome se mentine tricou galben

Dupa prima zi de pauza, etapa a zecea a Turului Frantei, dintre Perigueux si Bergerac, desfasurata pe o distanta de 178 de kilometri, a fost castigata la sprint de Marcel Kittel Quick-Step Floors), dupa 4h01min. Germanul se afla la a patra victorie in actuala editie din Marea Bucla.

Ce afaceri ruleaza retailerii romani care tin piept gigantilor internationali

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca piata romaneasca de retail este dominata de jucatori straini. Cu toate acestea, in acest segment exista si jucatori romani. Din punct de vedere al indicatorilor economici, intre cele doua categorii nu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )