Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

Hotnews Hotnews,
 TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu. continuă pe Hotnews

Cea mai mica insecta-drona din lume are 20 de grame

Oamenii de stiinta olandezi au creat cea mai mica insecta-drona din lume, o sosie robotizata a unei libelule cu vedere in 3D, care ar putea sa revolutioneze o gama vasta de activitati, de la organizarea.

Brasovul este orasul unde este bine sa traiesti. Are cea mai mica rata a mortalitatii

Potrivit statisticilor la Brasov s-a inregistrat in 2013 cea mai mica rata a mortalitatii. Din analiza a fost scos municipiul Bucuresti.

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

isi iau rusii mana de pe Ucraina? Cea mai mare banca din Rusia A OPRIT creditarea catre Ucraina

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, a oprit creditarea catre persoane fizice in Ucraina in urma violentelor din ultimele zile, a anuntat directorul general al institutiei de credit, Herman Gref, citat de.

Cea mai veche coperta din lume cu Superman a fost vanduta cu peste 285.000 de dolari

O coperta originala a revistei de benzi desenate Action Comics No. 15, ce reprezinta cel mai vechi desen cu Superman care a supravietuit pana in prezent, datand din august 1939, a fost vanduta, vineri, cu.

Seful celei mai mari banci din Canada se retrage cu o pensie uriasa. Va primi 2,2 milioane de dolari pe an

Ed Clark, directorul general al Toronto-Dominion, cea mai mare banca din Canada dupa active, se va retrage la 1 noiembrie cu o pensie anuala de 2,5 milioane dolari canadieni 2,2 milioane dolari SUA), scrie Mediafax,.

Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului a murit la 110 ani

A incetat din viata cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului. Alice Herz-Sommer, in varsta de 110 ani, a murit duminica seara, in locuinta sa din Londra. Nascuta in anul 1903, intr-o familie.

Romanca Simona Halep a urcat pe locul 7 in clasamentul WTA, egaland cea mai buna clasare a unei romance in acest top

Tenismena romanca Simona Halep a urcat, luni, pe locul 7 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, egaland cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA - cea a Irinei Spirlea, de pe 13 octombrie.

Alice Herz-Sommer a murit. Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului avea 110 ani

Cea mai in varsta supravietuitoare a Holocaustului, Alice Herz-Sommer, a murit duminica, la Londra. Pianista, in varsta de 110 ani, a fost prizoniera timp de 2 ani in lagarul de concentrare de la Terezin din Cehia, potrivit The Guardian.

Pentagonul vrea sa aduca efectivele fortelor terestre la cel mai scazut nivel din 1940

Pentagonul vrea sa reduca efectivele fortelor terestre americane si sa le aduca la cel mai scazut nivel din 1940, transmite AFP. Secretarul american al Apararii ChuckHagel mentioneaza ca masura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )