Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR News, canalul de stiri lansat de TVR impreuna cu Euronews emite din 15 noiembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TVR News, canalul de stiri lansat de TVR impreuna cu Euronews emite din 15 noiembrie

Televiziunea Romana lanseaza, pe 15 noiembrie, canalul de stiri TVR News, in parteneriat cu Euronews - una dintre cele mai importante televiziuni de stiri din Europa, TVR primind aprobarea CNA pentru schimbarea denumirii serviciului de programe din TVR. continuă pe Wall-Street Ro

Acord conditionat al CNA: TVR Info va fi relansat pe 15 noiembrie ca TVR News, cu program preluat in mare parte de la Euronews

CNA a aprobat, marti, dupa lungi discutii solicitarea TVR de a transforma TVR Info in TVR News, cu o grila bazata pe programele Euronews, subtitrate in mare parte in limba romana. Prezent in fata Consiliului pentru a prezenta proiectul, Claudiu Saftoiu, presedinte-director general al Televiziunii publice, a precizat ca institutia doreste sa reinceapa retransmisia TVR Info, in format TVR News, incepand din 15 noiembrie, desi strategia pentru acest post nu a fost aprobata inca de Consiliul de Administratie. Postul ar urma sa includa programele informative si de publicistica ale Euronews, reluari de pe TVR 1 - matinal, emisiuni informative de seara - si pentru inceput sub 3% continut propriu. Membrii CNA au fost de acord cu modificarea licentei, dar cu conditia ca TVR sa mareasca productia proprie a TVR News pana la 40% intr-un an.

CNA a aprobat schimbarea TVR Info in TVR News: Noul post TV va emite din 15 noiembrie

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat, marti, cererea Societatii Romane de Televiziune SRTv) de a transforma TVR Info in TVR News. Noul post va emite propriu-zis din 15 noiembrie si va combina.

CNA a aprobat lansarea TVR News, un parteneriat SRTv - Euronews.

Societatea Romana de Televiziune SRTv) a primit, marti, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului CNA) de a transforma TVR Info in TVR News, noul post urmand sa emita din 15 noiembrie si sa difuzeze in mare parte programe ale Euronews, dar si continut produs de Televiziunea Romana, potrivit Mediafax. CNA a analizat in sedinta de marti o solicitare primita de la SRTv de modificare a grilei de program, a structurii si denumirii TVR Info in TVR News. La sedinta de marti a CNA a .

SRTv a cerut CNA aprobarea sa transforme TVR Info in TVR News, ce va difuza continut de la ...

Societatea Romana de Televiziune SRTv) a solicitat Consiliului National al Audiovizualului CNA) aprobarea schimbarii denumirii TVR Info in TVR News, noul post urmand sa difuzeze in mare parte programe ale Euronews, au declarat reprezentantii CNA, potrivit Mediafax. Solicitarea SRTv privind modificarea grilei de program, a structurii si denumirii TVR Info in TVR News va fi analizata in sedinta de marti a CNA. Potrivit documentelor depuse la CNA, aproape 80% din continutul TVR News ar urma sa .

Televiziunea publica cere schimbarea denumirii TVR Info in TVR News si modificarea grilei

CNA urmeaza sa discute, in sedinta de marti, o solicitare primita din partea Televiziunii publice pentru modificarea grilei de program, a structurii si denumirii TVR Info, care ar urma sa se numeasca TVR News si sa retransmita preponderent programe Euronews, dupa cum au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti CNA.

TVR Info devine TVR News

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aprobat solicitarea Societatii Romane de Televiziune de modificare a grilei de program, a structurii si a denumirii TVR Info care devine TVR News, potrivit unui comunicat de presa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )