Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter, indisponibil in toata Europa: una dintre cele mai mari caderi ale retelei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Twitter, indisponibil in toata Europa: una dintre cele mai mari caderi ale retelei

Twitter este indisponibil de circa o ora si jumatate, dupa ce compania americana a suferit o aparenta intrerupere totala a serviciilor in Europa. Romania este de asemenea afectata, de marti dimineata pana la ora publicarii articolului circa 12:30). continuă pe Wall-Street Ro

Premiati de NASA: cinci elevi romani au luat locul I la una dintre cele mai mari competitii

Cinci elevi clujeni au triumfat in finala Competitiei Europene de Robotica Spatiala. Concursul a fost organizat in colaborare cu NASA. Modelul creat de ei a luat Premiul I la categoria de varsta 11-13 ani. Emotii au si colegii lor mai mari, care vor participa peste doua saptamani la finala unui concurs de astronomie. Robotul construit [].

Cele mai inteligente investitii. TOP 5 lucruri care nu isi pierd valoarea in timp

Cei mai multi dintre noi cheltuim banii pe lucruri care se depreciaza foarte repede, iar investitiile se dovedesc a fi o risipa. Masinile noi reprezinta una dintre cele mai paguboase investitii pe care o persoana le poate face. In cateva.

Sensibila poveste de viata a durului de la Actiuni Speciale. Politistul din Vrancea care are una dintre cele mai importante colectii de obiecte si documente vechi

Daniel Ungureanu 42 de ani) este politist si lucreaza la Serviciul pentru Actiuni Speciale, in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea. in timpul liber, insa, barbatul se transforma intr-un adevarat arhivar.

5 efecte miraculoase ale dovleacului, sursa completa de potasiu si vitamina C: semintele au cele mai puternice efecte terapeutice

Este sarac in grasimi, are putine calorii si un continut bogat de vitamine. Dovleacul, unul dintre cele mai popular alimente, aduce numai beneficii organismului, fiind un adevarat remediu naturist. Dovleacul este o sursa importanta de vitamina C, nutrientul necesar sistemului imunitar.

Care au fost campaniile de Social Media care au facut BCR banca cu cele mai multe aparitii in mass-media

BCR este una dintre bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015, potrivit unui raport MediaTrust. Cu 6. 440 de reclame, BCR s-a situat pe locul al treilea in clasament, dupa Alpha Bank si ING Bank. Insa, BCR este fruntasa in.

Cele mai curioase zodii: nativii care isi baga nasul unde nu le fierbe oala

Cele mai curioase zodii. Una din trasaturile influentate de semnul zodiacal este curiozitatea, cativa nativi remarcandu-se prin setea lor de cunoastere. Altii, insa, ies in evidenta prin talentul de a-si baga nasul unde nu trebuie.

Sondaj: Cine ar obtine cele mai multe voturi, daca s-ar organiza alegeri anticipate in Republica Moldova

Un sondaj realizat in Republica Moldova arata ca in caz de alegeri anticipate, Partidul Socialistilor, Partidul Nostru, al primarului orasului Balti, controversatul om de afaceri Renato Usatii, si partidul recent creat in baza platformei civice Demnitate si Adevar ar avea cele cele mai multe voturi.

Trei romani apar in cele mai importante topuri Forbes din lume

Ionut Budisteanu, Cornel Amariei si Anda Gansca apar in doua din cele mai importante topuri Forbes din lume. Daca Ionut Budisteanu si Amariei sunt amandoi prezenti in topul tinerilor cu cel mai mare potential din industria roboticii europene, Anda Gansca intra in topul celor mai de succes tineri din SUA. Fiind prezenti atat pe batranul [].

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Zona din Romania in care s-au inregistrat minus 24 de grade

A fost cea mai friguroasa noapte din Capitala si din mai multe zone din tara. Temperaturile au ajuns si pana la -24 de grade. Temperaturi minime inregistrate in aceasta dimineata: -24.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )