Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uciderea generalului Soleimani este un act de razboi contra Iranului, afirma regimul de la Teheran

România Liberă România Liberă,
Uciderea generalului Soleimani este un act de razboi contra Iranului, afirma regimul de la Teheran

Prin uciderea generalului Qassem Soleimani, Statele Unite au comis un act de razboi impotriva Iran. continuă pe România Liberă

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Ambasadorul Iranului la ONU spune ca uciderea lui Soleimani este un act de razboi care cere represalii

Statele Unite au comis un act de razboi impotriva Iranului, care a facut apel la represalii, prin uciderea la Bagdad a generalului iranian Qassem Soleimani, a afirmat ambasadorul Teheranului la ONU, Majid Takht Ravanchi, relateaza AFP.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Uciderea generalului Soleimani. Iranul sustine ca SUA i-au cerut sa se razbune proportional. Ce a raspuns Teheranul

Iranul a transmis sambata ca Statele Unite i-au cerut sa se razbune proportional, dupa asasinarea intr-un raid american la Bagdad a influentului general iranian Qassem Soleimani.

Cum s-au pozitionat SUA, dupa demonstratia de forta din Orientul Mijlociu. Trump si Pompeo justifica uciderea generalului Soleimani, arhitectul puterii militare iraniene (VIDEO)

Iranul a promis o razbunare crunta, vineri, dupa ce un raid aerian al SUA in Bagdad l-a ucis pe Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita din Garzile Revolutionare Iraniene si arhitect al influentei sale.

Dupa uciderea generalului Soleimani, sangerosul lider siit Moqtada Sadr si-a reactivat miliitiile care au semanat teroare in randurile soldatilor americani

Turbulentul lider siit Moqtada Sadr a dat vineri ordin combatantilor sai din Armata lui Mehdi sa tina aproape, reactivand astfel o militie oficial destructurata in urma cu aproape un deceniu si care a semanat teroare in randurile soldatilor americani in Irak, informeaza AFP.

Ce masuri a luat Iranul dupa uciderea generalului Soleimani. Avioanele F-14, desfasurate la granita

Mii de iranieni au iesit pe strazile din Teheran si ale altor orase din tara dupa uciderea celui mai titrat comandant militar iranian intr-un raid american la Bagdad. in plus, Iranul a desfasurat avioane de vanatoare F-14 la granitele tarii.

Uciderea lui Soleimani: Ministrul rus de Externe i-a transmis condoleante omologului sau iranian

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avut o discutie telefonica cu omologul sau iranian Mohammad Javad Zarif, sambata, a doua zi dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani intr-un raid american de la Bagdad, relateaza AFP.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP.

Uciderea generalului iranian Soleimani: Seful diplomatiei americane le reproseaza europenilor ca nu au fost utili

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, i-a criticat pe europeni ca nu au fost la fel de utili, asa cum ar fi trebuit sa fie in cazul operatiunii de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani in Irak.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )