Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ucraina: 17 civili, intre care trei copii, au fost ucisi in luptele din apropiere de Donetk

B1 B1,
Ucraina: 17 civili, intre care trei copii, au fost ucisi in luptele din apropiere de Donetk

Saptesprezece civili, dintre care trei copii, au fost ucisi in ultimele 24 de ore in bombardamentele din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk. continuă pe B1

Ucraina: 13 civili, intre care doi copii, au fost ucisi in confruntari la Gorlivka

Un numar de 13 civili, intre care doi copii, au fost ucisi, duminica, in confruntari armate la Gorlivka, unul dintre bastioanele separatiste proruse, o localitate situata la aproximativ 45 de kilometri de Donetk,.

Saptesprezece civili, intre care trei copii, UCISI in luptele din apropiere de Donetk

Saptesprezece civili, dintre care trei copii, au fost ucisi in ultimele 24 de ore in bombardamentele din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk, a.

Estul Ucrainei: 13 civili, intre care doi copii, ucisi in confruntarile de la Horlivka

Treisprezece civili, intre care doi copii, au fost ucisi duminica in cursul confruntarilor armate din orasul Horlivka, unul dintre bastioanele separatistilor pro-rusi situat la 45 de kilometri nord de Donetsk, in estul Ucrainei, a anuntat administratia regionala intr-un comunicat, transmite AFP.

Ucraina: Tiruri cu rachete Grad la Horlivka, 13 civili ucisi, inclusiv doi copii

Treisprezece civili, intre care doi copii, au fost ucisi duminica in orasul Horlivka, unul dintre bastioanele separatistilor pro-rusi, situat la circa 45 de kilometri nord de Donetsk, in estul Ucrainei, unde au fost semnalate tiruri cu lansatoare de rachete multiple de tip Grad asupra unor cartiere locuite, relateaza AFP.

Ucraina: 13 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi in tiruri cu rachete langa Donetk

13 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi duminica la Gorlivka, un oras situat la aproximativ 45 de kilometri de Donetk, informeaza administratia regionala intr-un comunicat.

Fasia Gaza: Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian

Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian efectuat sambata la Khan Younes, in Fasia Gaza, au anuntat serviciile de salvare, relateaza AFP. in plus, aproximativ 20.

Tot mai multi civili ucisi in confruntarile din estul Ucrainei

Saptesprezece civili, dintre care trei copii, au fost omorati si alte 43 de persoane au fost ranite in bombardamentele din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk, in ultimele 24 de ore, a anuntat administratia regionala.

Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informwaza Mediafax. Potrivit.

Sibiu: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, ranite intr-un accident pe DN 1

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informeaza Mediafax.

Trei copii s-au inecat in weekendul trecut

In ultimele trei zile in tara au fost inregistrate trei cazuri de inec in randul minorilor. Copiii, de 10 si 13 ani, au mers la scaldat fara supraveghere si si-au pierdut viata, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )