Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ucraina: 13 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi in tiruri cu rachete langa Donetk

România Liberă România Liberă,
Ucraina: 13 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi in tiruri cu rachete langa Donetk

13 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi duminica la Gorlivka, un oras situat la aproximativ 45 de kilometri de Donetk, informeaza administratia regionala intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

Ucraina: 13 civili, intre care doi copii, au fost ucisi in confruntari la Gorlivka

Un numar de 13 civili, intre care doi copii, au fost ucisi, duminica, in confruntari armate la Gorlivka, unul dintre bastioanele separatiste proruse, o localitate situata la aproximativ 45 de kilometri de Donetk,.

Estul Ucrainei: 13 civili, intre care doi copii, ucisi in confruntarile de la Horlivka

Treisprezece civili, intre care doi copii, au fost ucisi duminica in cursul confruntarilor armate din orasul Horlivka, unul dintre bastioanele separatistilor pro-rusi situat la 45 de kilometri nord de Donetsk, in estul Ucrainei, a anuntat administratia regionala intr-un comunicat, transmite AFP.

Ucraina: Tiruri cu rachete Grad la Horlivka, 13 civili ucisi, inclusiv doi copii

Treisprezece civili, intre care doi copii, au fost ucisi duminica in orasul Horlivka, unul dintre bastioanele separatistilor pro-rusi, situat la circa 45 de kilometri nord de Donetsk, in estul Ucrainei, unde au fost semnalate tiruri cu lansatoare de rachete multiple de tip Grad asupra unor cartiere locuite, relateaza AFP.

Fasia Gaza: Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian

Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian efectuat sambata la Khan Younes, in Fasia Gaza, au anuntat serviciile de salvare, relateaza AFP. in plus, aproximativ 20.

Treisprezece civili, inclusiv doi copii, ucisi in tiruri cu rachete in Ucraina. Armata ucraineana lupta pentru Donetk

Treisprezece civili, inclusiv doi copii, au fost ucisi duminica la Gorlivka, unul dintre bastioanele separatiste proruse, un oras situat la aproximativ 45 de kilometri de Donetk, unde au fost semnalate tiruri cu lansatoare de rachete multiple de tip Grad asupra unor cartiere locuite, relateaza AFP.

Prabusirea zborului Air Algerie cu 116 persoane la bord, printre care si un roman: Epava dezintegrata a avionului a fost localizata in nordul Mali

Epava dezintegrata a avionului Air Algerie, disparut joi de pe radare, cu 116 persoane la bord, printre care si un roman, a fost gasita in nordul Mali iar un detasament militar francez a fost trimis la locul prabusirii pentru a securiza zona, a anuntat in noaptea de joi spre vineri presedintia franceza, citata de AFP.

Egipt: Cel putin 10 persoane, intre care cinci copii, au murit in urma surparii a doua imobile

Cel putin 10 persoane au murit, intre care cinci copii, au murit joi seara in urma surparii a doua imobile in provincia egipteana Minya, a anuntat un oficial in domeniul securitatii, citat de AFP. Potrivit.

Egipt: Cel putin zece morti, printre care si cinci copii, in urma exploziei unei butelii de gaz

O serie de incidente de acest tip au avut loc in ultimii ani in Egipt, atribuite in general unei intretineri necorespunzatoare a imobilelor sau unor constructii ilegale.

Peste 200 de angajati ai mai multor ziare britanice, printre care Daily Express si Daily Star, vor fi concediati

Compania Express Newspapers , care detine publicatiile britanice Daily Express, Sunday Express, Daily Star si Sunday, a inceput un proces de restructurare prin care va concedia 200 de angajati, pentru a face o economie de 10 milioane de lire sterline,.

Un avion Air Algerie cu 116 oameni la bord, printre care si un roman, S-A PRABUSIT

Avionul companiei Air Algerie, care a disparut de pe radare in noaptea de miercuri spre joi in timp ce efectua un zbor intre Ouagadougou si Alger, s-a prabusit, au confirmat autoritatile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )