Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sibiu: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, ranite intr-un accident pe DN 1

România Liberă România Liberă,
Sibiu: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, ranite intr-un accident pe DN 1

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informwaza Mediafax. Potrivit.

Egipt: Cel putin 10 persoane, intre care cinci copii, au murit in urma surparii a doua imobile

Cel putin 10 persoane au murit, intre care cinci copii, au murit joi seara in urma surparii a doua imobile in provincia egipteana Minya, a anuntat un oficial in domeniul securitatii, citat de AFP. Potrivit.

Fasia Gaza: Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian

Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian efectuat sambata la Khan Younes, in Fasia Gaza, au anuntat serviciile de salvare, relateaza AFP. in plus, aproximativ 20.

Patru persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala in care sunt vizati mai multi apropiati ai familiei lui Bercea Mondial

Patru persoane au fost retinute de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, iar pentru alte cinci anchetatorii au cerut arestarea in lipsa, in dosarul in care mai multi apropiati ai lui Sandu Anghel zis si Bercea Mondial sunt suspectati de evaziune fiscala cu un prejudiciu de sase milioane de euro.

Trai ca in Evul Mediu! Un baiat de 11 ani locuia la marginea padurii intr-o baraca fara apa sau energie electrica

Un baiat de 11 ani din Arges a trait cateva luni singur intr-o baraca ce a fost construita chiar de tatal sau, la marginea unei paduri. El a fost abandonat de mama, iar tatal sau este plecat la munca in Craiova. Copilul mai primea mancare doar de la vecinii care stiau de cazul sau.

Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara apa sau energie electrica, localnicii care ii cunosteau situatia dandu-i de mancare, relateaza Mediafax.

Caz socant in Arges: Un copil de 11 ani a trait singur in padure, timp de cateva luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat argesean a locuit, timp de mai multe luni, singur in padure, fara apa si energie electrica, dupa ce mama lui l-a abandonat, iar tatal lui a plecat la munca in alt judet, informeaza Mediafax. Copilul a trait din mila vecinilor, care ii cunosteau situatia si ii dadeau de mancare.

Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat din Arges a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca la marginea unei paduri, dupa ce a fost abandonat de mama iar tatal a plecat la munca in alt judet. Baiatul a.

Fetita de zece ani accidentata grav in timpul antrenamentului de inot a fost operata. Politia din Sibiu a deschis o ancheta in acest caz

Fetita de zece ani care s-a accidentat grav in timpul antrenamentului de inot la bazinul Olimpia din Sibiu a fost operata, iar medicii de la Spitalul de Pediatrie spun ca este in stare buna, in timp ce Politia s-a autosesizat si a deschis o ancheta in acest caz, transmite Mediafax.

Contul unui barbat din Bucuresti, golit de un milion de lei. Politia a facut perchezitii la persoanele suspectate de fals, intre care si un fost ofiter SRI

Un barbat din Bucuresti s-a trezit cu contul gol. Un milion de lei ii lipseau din banca. Politia a facut mai multe perchezitii la locuintele persoanelor suspectate de fals privind identitatea, informeaza IGPR. Potrivit unosr surse apropiate anchetei, printre cei care ar fi sustras banii din contul barbatului s-ar afla si un fost ofiter SRI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )