Libnet.ro
UNICEF

22:00

Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

B1 B1,
Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informwaza Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Sibiu: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, ranite intr-un accident pe DN 1

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informeaza Mediafax.

Egipt: Cel putin 10 persoane, intre care cinci copii, au murit in urma surparii a doua imobile

Cel putin 10 persoane au murit, intre care cinci copii, au murit joi seara in urma surparii a doua imobile in provincia egipteana Minya, a anuntat un oficial in domeniul securitatii, citat de AFP. Potrivit.

Fasia Gaza: Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian

Opt palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi intr-un atac aerian israelian efectuat sambata la Khan Younes, in Fasia Gaza, au anuntat serviciile de salvare, relateaza AFP. in plus, aproximativ 20.

Patru persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala in care sunt vizati mai multi apropiati ai familiei lui Bercea Mondial

Patru persoane au fost retinute de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, iar pentru alte cinci anchetatorii au cerut arestarea in lipsa, in dosarul in care mai multi apropiati ai lui Sandu Anghel zis si Bercea Mondial sunt suspectati de evaziune fiscala cu un prejudiciu de sase milioane de euro.

Contul unui barbat din Bucuresti, golit de un milion de lei. Politia a facut perchezitii la persoanele suspectate de fals, intre care si un fost ofiter SRI

Un barbat din Bucuresti s-a trezit cu contul gol. Un milion de lei ii lipseau din banca. Politia a facut mai multe perchezitii la locuintele persoanelor suspectate de fals privind identitatea, informeaza IGPR. Potrivit unosr surse apropiate anchetei, printre cei care ar fi sustras banii din contul barbatului s-ar afla si un fost ofiter SRI.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )