Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ucraina: Opt persoane au murit, iar alte 27 au fost ranite in urma coliziunii a doua autocare

B1 B1,
Ucraina: Opt persoane au murit, iar alte 27 au fost ranite in urma coliziunii a doua autocare

Serviciile de salvare ale Ucrainei au anuntat, joi, ca opt persoane au murit, iar alte 27 au fost ranite in urma coliziunii a doua autocare, informeaza AhramOnline. Joi dimineata, un autocar care transporta. continuă pe B1

Hotel PRABUSIT in India: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit si alte 15 au fost ranite, dupa ce un hotel s-a prabusit in sudul Indiei, informeaza BBC. Cladirea, care avea doua etaje, era situat in Secunderabad, din statul Andhra Pradesh. Mai.

TRAGEDIE in Ucraina: opt morti si 27 de raniti, in urma coliziunii a doua autocare.

Opt persoane au murit si 27 au fost ranite intr-un accident rutier produs, joi, pe teritoriul Ucrainei. Autocarele in care se aflau victimele s-au ciocnit. Printre victime se afla si un copil, informeaza Mediafax. Un autocar care transporta aproximativ 50 de turisti belarusi spre Bulgaria, via Ucraina, a intrat in coliziune, joi dimineata, cu un alt autocar ce mergea in sens invers, in apropiere de orasul Kovel, in nord-vestul Ucrainei. Potrivit primelor informatii, opt persoane au murit, .

Japonia, afectata de canicula: Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2.500 au fost spitalizate

Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2. 500 au fost spitalizate in Japonia din cauza valului de caldura din ultima saptamana, transmite abscbnnews. com Marti, in prefectura Yamanashi s-au.

Un hotel s-a prabusit in sudul Indiei: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 18 au fost ranite

Un hotel s-a prabusit, luni, in sudul Indiei, cauzand decesul a cel putin 12 persoane si ranirea a altor 18, relateaza AFP. Potrivit echipelor de interventie, alte persoane se afla prinse sub daramaturi,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )