Libnet.ro
UNICEF

06:15

Hotel PRABUSIT in India: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Antena3 Antena3,
Hotel PRABUSIT in India: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit si alte 15 au fost ranite, dupa ce un hotel s-a prabusit in sudul Indiei, informeaza BBC. Cladirea, care avea doua etaje, era situat in Secunderabad, din statul Andhra Pradesh. Mai. continuă pe Antena3

Un hotel s-a prabusit in sudul Indiei: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 18 au fost ranite

Un hotel s-a prabusit, luni, in sudul Indiei, cauzand decesul a cel putin 12 persoane si ranirea a altor 18, relateaza AFP. Potrivit echipelor de interventie, alte persoane se afla prinse sub daramaturi,.

India: Cel putin sase persoane au murit dupa prabusirea unui hotel

Cel putin sase persoane au murit si alte 12 au fost ranite dupa ce, luni dimineata, un hotel s-a prabusit in orasul indian Secunderabad. Politia a anuntat ca nu se stie exact numarul persoanelor blocate.

Armata egipteana a deschis focul asupra manifestantilor pro-Morsi. Cel putin trei persoane au fost ucise

Trupele militare egiptene au deschis focul asupra manifestantilor pro-Morsi, care demonstrau in fata Cartierului General al Garzilor Republicane din Cairo. Conform primelor informatii, cel putin trei persoane au.

Incidente la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi: Cel putin 15 persoane au fost ucise

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele care au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, transmite agentia Reuters, citata de.

Cel putin 10 persoane au fost grav ranite in prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

Cel putin 10 persoane au fost ranite grav dupa ce avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, conform unui comunicat medical scrie.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: 5 persoane au murit, cel putin 40 sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

UPDATE 19:09 Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si alte 40 sunt date disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa intr-un oras din Quebec, accidentul distrugand o parte din centrul localitatii, a anuntat politia canadiana, citata de Reuters.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP. UPDATE In cursul zilei de duminica politia canadiana a anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata in urma exploziei trenului de marfa si ca estimeaza ca bilantul mortilor va creste, transmite Reuters.

VIDEO Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP.

Egipt: Cel putin 42 de persoane, ucise intr-un miting de sustinere a lui Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise, astazi, in Cairo, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere, Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Cel putin noua persoane au murit si alte 21 au fost ranite grav, dupa ce un autobuz s-a rasturnat luni dimineata, in jurul orei 08. 30, in Avila, la nord de Madrid, potrivit editiei electronice a ziarului spaniol La Vanguardia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )