Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: Toti ostaticii de la oficiul postal din Harkov au fost eliberati. Atacatorul a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Ucraina: Toti ostaticii de la oficiul postal din Harkov au fost eliberati. Atacatorul a fost retinut

Un barbat inarmat a luat ostatice 11 persoane, sambata, la un oficiu postal din Harkov. Dupa negocieri cu politia, barbatul, care s-a baricadat avand asupra sa arme si explozibil, a eliberat initial cinci persoane, apoi pe toate. continuă pe Adevărul

Toti ostaticii de la oficiul postal din Ucraina, eliberati. Atacatorul a fost retinut

Un barbat despre care se crede c-ar avea explozibili asupra sa a luat ostatici noua adulti si doi copii intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov nord-est), a anuntat sambata politia,.

UPDATE 11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov. 5 dintre ostatici au fost eliberati

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov. UPDATE: Cinci ostatici, trei femei si doi copii, au fost eliberati de barbatul inarmat de la oficiul postal din Harkov, care s-a baricadat avand asupra sa arme si explozibil.

UPDATE 11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov. Toti ostaticii au fost ulterior eliberati

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov. UPDATE: Toti ostaticii au fost eliberati, iar autorul luarii de ostatici a fost prins.

Ucraina: Un barbat a luat 11 ostatici intr-un oficiu postal din orasul Harkov VIDEO

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, informeaza Reuters.

11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )