Libnet.ro
UNICEF

10:15

Toti ostaticii de la oficiul postal din Ucraina, eliberati. Atacatorul a fost retinut

Antena3 Antena3,
Toti ostaticii de la oficiul postal din Ucraina, eliberati. Atacatorul a fost retinut

Un barbat despre care se crede c-ar avea explozibili asupra sa a luat ostatici noua adulti si doi copii intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov nord-est), a anuntat sambata politia,. continuă pe Antena3

Ucraina: Toti ostaticii de la oficiul postal din Harkov au fost eliberati. Atacatorul a fost retinut

Un barbat inarmat a luat ostatice 11 persoane, sambata, la un oficiu postal din Harkov. Dupa negocieri cu politia, barbatul, care s-a baricadat avand asupra sa arme si explozibil, a eliberat initial cinci persoane, apoi pe toate.

UPDATE 11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov. 5 dintre ostatici au fost eliberati

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov. UPDATE: Cinci ostatici, trei femei si doi copii, au fost eliberati de barbatul inarmat de la oficiul postal din Harkov, care s-a baricadat avand asupra sa arme si explozibil.

UPDATE 11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov. Toti ostaticii au fost ulterior eliberati

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov. UPDATE: Toti ostaticii au fost eliberati, iar autorul luarii de ostatici a fost prins.

11 oameni au fost luati ostatici de un barbat intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov

Un barbat despre care se presupune ca ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane intr-un oficiu postal din orasul ucrainean Harkov, scrie News. ro. Deocamdata nu stim ce vrea, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Harkov, Iaroslav Trakalov.

Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina: Casele din Apsa de Jos sunt adevarate castele(VIDEO)

Apsa de Jos, un sat romanesc din regiunea Transcarpatia, este cea mai bogata localitate rurala din Ucraina. Satenii isi construiesc aici adevarate castele, iar asezarea aduce mai degraba cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )