Libnet.ro
UNICEF

10:45

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Antena3 Antena3,
Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz. continuă pe Antena3

UPDATE: Elena Udrea, audiata la iCCJ, in dosarul Gala Bute. Ce a declarat la iesirea de la Instanta Suprema

Deputatul Elena Udrea este audiata, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul Gala Bute, in care este inculpata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea, audiata la iCCJ, in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea este audiata, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul Gala Bute, in care este inculpata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, in lacrimi la Curtea Suprema: Topoliceanu mi-a reprosat caputeam sa fac mai mult pentru ea si nu am facut

Deputatul Elena Udrea a fost marti la Curtea Suprema unde a fost audiata de magistrati in dosarul Gala Bute. in timpul declaratiilor, Elena Udrea a inceput sa planga, motiv pentru care sedinta de judecata a fost suspendata timp de 20 de minute.

Elena Udrea ii vrea audiati pe Emil Boc si Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a fost prezenta la sediul DNA pentru a da mai multe declaratii in dosarul Gala Bute. Aceasta a declarat jurnalistilor ca deocamdata se dau probe in aparare, dar si ca le-a.

Catalin Predoiu si Emil Boc, asteptati marti la Curtea Suprema. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute

Catalin Predoiu si Emil Boc sunt asteptati marti la Curtea Suprema pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea care a sustinut.

Elena Udrea recunoaste ca primea note de la SRI. Fostul ministru a plans la ICCJ

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Elena Udrea, in lacrimi la Curtea Suprema. Aceasta vorbea de prietenia sa cu Ana Maria Topoliceanu, cea care a denuntat-o in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a izbucnit in plans in sala de judecata la Curtea Suprema. Aceasta dadea o declaratie in care vorbea despre relatia sa cu Ana Maria Topoliceanu, cea care a si denuntat-o.

Elena Udrea, la DNA: Predoiu si Boc sunt implicati in Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat luni la DNA pentru acte procedurale intr-unul dintre dosarele pe care le are. Dupa iesirea de la procurori, ea lansat noi acuzatii, spunand ca si Catalin Predoiu si Emil Boc sunt implicati in dosarul Gala Bute.

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie.

Elena Udrea a iesit in lacrimi de la DNA

ACTUALIZARE 16:26 Elena Udrea le-a spus jurnalistilor ca a inceput sa planga in sala de judecata pentru ca a cuprins-o emotia, explicand astfel episodul de la inalta Curte, unde a dat declaratii in dosarul Gala Bute, transmite Antena3. *Elena Udrea recunoaste ca primea note de la SRI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )