Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elena Udrea a iesit in lacrimi de la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea a iesit in lacrimi de la DNA

ACTUALIZARE 16:26 Elena Udrea le-a spus jurnalistilor ca a inceput sa planga in sala de judecata pentru ca a cuprins-o emotia, explicand astfel episodul de la inalta Curte, unde a dat declaratii in dosarul Gala Bute, transmite Antena3. *Elena Udrea recunoaste ca primea note de la SRI. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea, in lacrimi la Curtea Suprema. Aceasta vorbea de prietenia sa cu Ana Maria Topoliceanu, cea care a denuntat-o in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a izbucnit in plans in sala de judecata la Curtea Suprema. Aceasta dadea o declaratie in care vorbea despre relatia sa cu Ana Maria Topoliceanu, cea care a si denuntat-o.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, in lacrimi la Curtea Suprema: Topoliceanu mi-a reprosat caputeam sa fac mai mult pentru ea si nu am facut

Deputatul Elena Udrea a fost marti la Curtea Suprema unde a fost audiata de magistrati in dosarul Gala Bute. in timpul declaratiilor, Elena Udrea a inceput sa planga, motiv pentru care sedinta de judecata a fost suspendata timp de 20 de minute.

Elena Udrea, despre relatia cu Ana Maria Topoliceanu: Nu a fost chiar o izbucnire in plans, dar te cuprinde emotia. Viata te aduce in situatia in care nu cunosti lucruri esentiale despre un om cu care ai petrecut mult timp (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat marti la Curtea Suprema pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de fapte de coruptie. La iesirea din sala de judecata, fostul ministru a vorbit despre.

Elena Udrea explica lacrimile din sala de judecata

Elena Udrea le-a spus jurnalistilor ca a inceput sa planga in sala de judecata pentru ca a cuprins-o emotia, explicand astfel episodul de la inalta Curte, unde a dat.

UPDATE: Elena Udrea, audiata la iCCJ, in dosarul Gala Bute. Ce a declarat la iesirea de la Instanta Suprema

Deputatul Elena Udrea este audiata, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul Gala Bute, in care este inculpata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea recunoaste ca primea note de la SRI

Elena Udrea, audiata marti in Dosarul Gala Bute, a spus ca primea note de la SRI, transmite Antena3.

Elena Udrea, audiata la iCCJ, in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea este audiata, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), in dosarul Gala Bute, in care este inculpata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, a ajuns, astazi, la DNA, unde a fost chemata de procurori pentru a ii prelungi masura controlului judiciar in dosarul in care a depus garantii de 5 milioane de lei, pentru a acoperi cautiunea, transmit surse din media.

Elena Udrea s-a prezentat la DNA

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru acte procedurale intr-unul din dosarele penale in care este cercetata, arata Agerpres.

Elena Udrea, la DNA: Predoiu si Boc sunt implicati in Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat luni la DNA pentru acte procedurale intr-unul dintre dosarele pe care le are. Dupa iesirea de la procurori, ea lansat noi acuzatii, spunand ca si Catalin Predoiu si Emil Boc sunt implicati in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )